Training soft skills TÜV RheinlandTraining soft skills TÜV Rheinland

Traininguri Soft Skills

Importanța abilităților Soft Skills

Abilitățile soft skills sunt extrem de importante în viața personală și profesională a fiecărei persoane. Aceste abilități sunt cunoscute și sub numele de abilități interpersonale sau abilități non-tehnice și se referă la abilitățile necesare pentru a interacționa și a comunica cu alte persoane în mod eficient.
 
Astfel, există o gamă largă de traininguri disponibile pentru a dezvolta abilitățile Soft Skills, de la cursuri on-line Soft Skills la sesiuni de coaching personalizate.
 
Acestea pot fi utile pentru profesioniștii care doresc să-și îmbunătățească abilitățile de comunicare și relaționare cu colegii și clienții, precum și pentru cei care doresc să-și îmbunătățească abilitățile de conducere și de luare a deciziilor. Puteți găsi întreaga noastră gamă de Training-uri Soft Skills folosind funcția de căutare.

Contact

TÜV Rheinland România S.R.L.
Sfânta Vineri
Nr. 29, Parter, Corp A, Sector 3
030203
Bucureşti

Avantajele Trainingurilor Soft Skills

Atât trainingurile cât și cursurile Soft Skills aduc o serie de avantaje importante pentru indivizi, echipe și organizații cum ar fi:
 
 • Îmbunătățirea performanței la locul de muncă, 
 • Dezvoltarea relațiilor interpersonale, 
 • Creșterea productivității, 
 • Îmbunătățirea satisfacției angajaților, 
 • Creșterea succesului organizației.
Prin trainingurile Soft Skills dezvoltate ne concentrăm pe dezvoltarea abilităților sociale și emoționale, cum ar fi comunicarea, lidership, colaborarea și gestionarea timpului. Aceste abilități sunt esențiale atât în carieră, cât și în viața personală și pot ajuta la creșterea performanței, la construirea relațiilor mai bune și la îmbunătățirea satisfacției personale. De asemenea, dezvoltarea de abilități de management necesită timp, efort și răbdare. Cu perseverență și dedicare, puteți deveni un lider și un manager excelent alegând cursul cel mai potrivit pentru dvs. dintr-o varietate de traininguri concepute de către Academia TÜV Rheinland România strict pentru dezvoltarea și îmbunătățirea management skills-urilor.

Portofoliul de Traininguri Soft Skills al Academiei TÜV Rheinland România

Îmbunătățiți-vă cariera și dezvoltarea personală cu trainingurile Soft Skills disponibile in portfoliul Academiei TÜV Rheinland România. Topice disponibile pentru:
 
 • Marketing și Vânzări: Tehnici de negociere și influențare, Vânzări consultative, etc.
 • Business: Managementul proceselor dintr-o afacere, Managementul Continuității Afacerii, etc.
 • Management: Management Skills, Leadership training, First Time Manager, etc.
 • Comunicare: Comunicare și PR, Public Speaking, Comunicare business în organizație, etc.
Doriți să aflați mai multe despre trainingurile Soft Skills pe care le oferim? Vă stăm la dispoziție pentru a vă oferi toate detaliile!

  Ce trebuie să știți despre trainingurile Soft Skills?

 • Care sunt cele mai solicitate abilități soft skills în mediul de afaceri actual?

  • În mediul de afaceri actual, există o serie de abilități soft skills care sunt foarte solicitate de către angajatori. Acestea includ: Comunicarea eficientă, Leadership-ul și managementul echipei, Gândirea critică și luarea deciziilor, Creativitatea și inovarea, Adaptabilitatea și flexibilitatea, Abilitatea de a colabora și de a lucra în echipă și Capacitatea de a rezolva probleme. Aceste abilități sunt considerate foarte importante în mediul de afaceri actual, iar angajatorii caută adesea candidați care le dețin. Este important să dezvoltăm aceste abilități prin traininguri Soft Skills și experiențe de lucru relevante pentru a ne crește șansele de a fi angajați și de a progresa în carieră.
 • Cum poate fi dezvoltată abilitatea de a lucra într-un mediu de lucru divers și multicultural prin intermediul trainingurilor de Soft Skills?

  • Abilitatea de a lucra într-un mediu de lucru divers și multicultural poate fi dezvoltată prin intermediul trainingurilor de Soft Skills prin abordarea următoarelor aspecte: Sensibilizarea la diversitate culturală, Comunicarea interculturală, Flexibilitatea și adaptabilitatea, Înțelegerea și respectul pentru valorile culturale și Abilități de leadership. Prin abordarea acestor aspecte, trainingurile de Soft Skills pot ajuta participanții să își dezvolte abilitatea de a lucra într-un mediu de lucru divers și multicultural și să creeze un mediu de lucru mai productiv și mai armonios.

Abonați-vă și beneficiați de avantajele oferite de newsletterul nostru!

Prin abonarea la newsletter-ul nostru, veți beneficia de cele mai recente știri, noutăți și oferte speciale din domeniul instruirilor!
Abonați-vă acum pentru a fi mereu la curent!

Trainingurile noastre Soft Skills:

Articole 1-10 din 15

 1. Managementul timpului

  Timpul ca resursă prețioasă: Abordări și strategii de gestionare a timpului.
 2. Managementul performanței

  Excelența în acțiune: Strategii pentru un management eficient al performanței.
 3. Change Management

  Managementul schimbării - Schimbarea începe cu tine!
 4. Managementul echipei

  Crearea unei culturi a colaborării: Managementul echipei bazat pe valori.
 5. Managementul Conflictelor

  Calea către soluționarea armonioasă a conflictelor: Strategii pentru succes.
 6. Managementul situațiilor de criză

  Managementul crizei
 7. Business Process Management (Managementul proceselor dintr-o afacere)

  Management organizațional - Management skills
 8. Tehnici de comunicare și negociere

  Dezvoltarea abilităților esențiale: Cum să vă perfecționați comunicarea și negocierea.
 9. Tehnici de negociere și influențare

  Calea către acorduri de succes: Tehnici de negociere și influențare strategică.
 10. Comunicare business în organizație

  Comunicare - Soft Skills
Pagina
pe pagină