Bine ați venit la secțiunea de Întrebări Frecvente (FAQ) despre cursurile oferite!

  Mai jos veți găsi răspunsuri la câteva dintre cele mai comune întrebări legate de cursurile noastre.

 • Ce tipuri de cursuri oferiți și în ce format?

  Oferim o gamă largă de cursuri în diverse domenii, cum ar fi: Automotive, Energie, Industria Alimentară, Lean manufacturing, Managementul calității, Mediu, Six Sigma, Sănătate și securitate Ocupațională, Soft Skills și multe altele. Cursurile se desfășoară atât în format on-line, cât și fizic, în format tradițional, în săli de clasă iar livrarea se efectuează în regim open și/sau in-house, în funcție de cerințele pieței și a clienților.
 • Care este durata cursurilor?

  Durata cursurilor poate varia în funcție de subiect și nivelul de perfecționare, specializare și dificultate. Oferim cusrsuri de scurtă durată de la 1 zi până la 14 zile, care se planifică pe parcursul a mai multor săptămâni. Durata exactă a fiecărui curs este specificată în descrierea acesteia.
 • Care este costul cursurilor?

  Costul cursurilor variază în funcție de mai mulți factori, inclusiv de subiect, nivelul de perfecționare, specializare și dificultate, durata și modalitatea de predare (online sau în clasă). Pentru a afla costul exact al unui curs specific, vă recomandăm să consultați web shop-ul nostru la adresa: academia-ro.tuv.com, pe pagina de înregistrare a cursului selectat, veți găsi informații despre cost, program și modul de înregistrare sau să contactați departamentul nostru de vânzări la adresa de e-mail: academia@ro.tuv.com.
 • Cine poate participa la cursurile oferite și care sunt condițiile de înscriere?

  Cursurile noastre sunt deschise pentru oricine dorește să-și îmbunătățească cunoștințele și abilitățile în domeniul respectiv. Nu există restricții de vârstă sau calificări prealabile, cu excepția anumitor cursuri avansate care pot necesita anumite criterii de înscriere, cunoștințe sau experiență anterioară.
  Cerințele și condițiile de înscriere la un anumit curs se regăsesc în descrierea aferentă a cursului respectiv. După ce ați selectat în web shop-ul nostru la academia-ro.tuv.com și ați accesat cursul care prezintă interes, vi se vor afișa toate informațiile detaliate despre acesta.
 • Cum pot să mă înscriu la un curs?

  Pentru a vă înscrie la un curs, puteți accesa web shop-ul nostru la adresa: academia-ro.tuv.com și să căutați cursul dorit. Pe pagina de înregistrare a cursului, veți găsi informații despre cost, program și modul de înregistrare. Urmați instrucțiunile respective pentru a finaliza procesul de înregistrare și alegeți una dintre cele două opțiuni de înscriere disponibile: înscriere online (opțiune recomandată) sau înscriere pe format hârtie, completând formularul Talonul de particiare hârtie, afișat lângă cursul selectat.
 • Cu câte zile în avans mă pot înscrie la un curs?

  Înscrierea se poate efectua până la data începerii cursului, însă nu vă garantăm locuri disponibile.
  După înregistrarea înscrierii dumneavoastră, vă vom contacta pentru a vă oferi detaliile legat de participarea dvs.
 • Până când pot să mă retrag de la un curs fără costuri?

  Dacă anunțul privind neparticiparea la curs/seminar/workshop este comunicat, în scris, către TÜV Rheinland România Academia & Life Care, cu 10 sau mai multe zile înainte de data începerii cursului/seminarului/workshop-lui, se va returna integral taxa de înscriere în cazul în care ați efectuat plata. Pentru mai multe detalii vă rugăm să consultați Regulamentul de înscriere.
 • Unde pot găsi informații detaliate despre un curs?

  Aveți posibilitatea de a descărca informații detaliate în format PDF, acesta fiid disponibil în structura descrieri cursului, în web shop.
 • Pot solicita o ofertă individuală pentru un curs?

  Puteți solicita, vă rugăm să ne contactați prin intermediul formularului nostru de contact sau să ne trimiteți un e-mail direct la academia@ro.tuv.com, cu următoarele mențiuni:
  • denumirea cursului solicitat
  • data și locul de desfășurare a cursului
  • detaliile despre participant
   • - adresa de reședință a participantului
   • - adresa de e-mail a participantului
   • - număr de telefon

  Vă vom transmite oferta noastră în cel mai scurt timp posibil.

 • Pot solicita ofera de curs in-house la sediul companiei mele?

  Puteți solicita, vă rugăm să ne contactați prin intermediul formularului nostru de contact sau să ne trimiteți un e-mail direct la academia@ro.tuv.com, cu următoarele mențiuni:
  • denumirea cursului solicitat
  • numele companiei / datele companiei
  • persoana de contact / funcția / numărul de telefon
  • informațiile legat de solicitarea / cererea dvs.

  În cel mai scurt timp, vom lua legătura cu persoana de contact pentru stabilirea detaliilor pentru emiterea ofertei solicitate.

 • Ce tipuri de materiale și resurse sunt incluse în cursuri?

  Cursurile noastre pot include materiale de învățare, cum ar fi prezentări, videouri explicative, exerciții practice, studii de caz, roll play-uri, formulare, etc. În plus, puteți avea acces la resurse suplimentare, cum ar fi linkuri către site-uri relevante, bibliografie recomandată sau forumuri de discuții pe diverse domenii. Fiecare curs are propriul său set de materiale și resurse, care vor fi detaliate în cadrul descrierii acestuia.
 • Ce se întâmplă dacă nu pot să particip la cursul la care m-am înscris?

  Verificați condițiile de retragere de la curs din Regulamentul de înscriere pentru a înțelege ce opțiuni aveți disponibile. Contactați organizatorii cursului la care v-ați înscris pentru a găsi cea mai bună soluție în funcție de circumstanțele dvs. individuale.
 • Ce se întâmplă după ce termin un curs?

  După finalizarea unui curs, veți primi un certificat de absolvire, care atestă participarea și finalizarea cu succes a cursului respectiv. Acest certificat poate fi inclus în CV-ul dvs. și poate fi un avantaj în căutarea unor oportunități de angajare sau avansare în carieră.

Contact

TÜV Rheinland România S.R.L.
Sfânta Vineri
Nr. 29, Parter, Corp A, Sector 3
030203
Bucureşti