A TÜV Rheinland Akademia szakmai kepzesenek referenciaiA TÜV Rheinland Akademia szakmai kepzesenek referenciai

Referințe de formare

De ce este Academia TÜV Rheinland partenerul dumneavoastră potrivit pentru formare profesională?

Academia TÜV Rheinland este partenerul de competență de top pentru subiecte tehnice vitale. În filialele din întreaga lume, transmitem expertiză bine fundamentată și orientată spre viitor din experiența din lumea reală. Soluțiile noastre inovatoare de formare continuă - de la cursuri individuale de formare până la concepte personalizate de dezvoltare a personalului - sunt folosite de până la 300.000 de participanți în fiecare an, inclusiv organizații și persoane fizice, pentru a fi pregătiți și capabili pentru viitor. La fiecare două minute, un absolvent al Academiei TÜV Rheinland pornește la drum ca profesionist tehnic.

Contact

TÜV Rheinland România S.R.L.
Sfânta Vineri
Nr. 29, Parter, Corp A, Sector 3
030203
Bucureşti

Referințele noastre de formare

Companiile beneficiază de produsele noastre de formare continuă personalizate, în care conținutul este definit de nevoile precise ale organizației. Mai jos sunt prezentate câteva exemple de referință cu privire la sfera de cuprindere a conținutului sesiunilor noastre de formare internă, pe care le putem organiza la cerere, fie la sediul companiei dumneavoastră, fie la una dintre cele 150 de locații pe care le avem în total în 26 de țări din întreaga lume.

Agenția germană de dezvoltare, Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ), este angajată în Tunisia în dezvoltarea infrastructurii. Împreună cu Academia TÜV Rheinland, în calitate de însoțitor de competență, au organizat la fața locului cursuri de formare privind instalarea de instalații fotovoltaice.

Pentru a îmbunătăți procesele, CEMEX, unul dintre cei mai mari producători de materiale de construcții din lume, și-a migrat mediul software standard la Office 365. TÜV Rheinland a implementat instruirea utilizatorilor și asistența pentru 440.000 de angajați din peste 50 de locații din întreaga lume.

Mai multe universități din România au planificat cursuri de masterat legate de piața forței de muncă la nivel de masterat pentru contractori de standarde industriale. Experții Academiei TÜV Rheinland și PersCert TÜV au oferit îndrumare, inclusiv pentru armonizarea acestor programe de formare continuă tehnică pe baza ordonanțelor legale din țară.

Serviciul național de învățare (Servicio Nacional de Aprendizaje - SENA) din Columbia dorește să crească rata de ocupare a forței de muncă și competitivitatea țării. Pentru o pregătire optimă, lectorii au primit mai întâi o formare avansată. Aflați cum Academia TÜV Rheinland a asigurat calitatea înaltă a formatorilor.

Ce înseamnă calitatea și cum funcționează un sistem de management al calității? Uzina VW din Shanghai are un număr mare de angajați care trebuie instruiți pe această temă. Aflați cum TÜV Rheinland a implementat cu succes acest lucru cu o combinație de E-Learning și seminarii interne.

Enchanted Kingdom Inc. este primul și singurul parc de distracții din Filipine. Cu o instruire internă la Academia TÜV Rheinland, acesta ar putea închide în mod sistematic lacunele de competență în ceea ce privește confidențialitatea datelor.

Rețeaua logistică națională a lanțului portughez de supermarketuri Mosqueteiros avea lacune de competență în domeniul siguranței la locul de muncă. Citiți cum Academia TÜV Rheinland a reușit să facă procesele din depozit mai sigure cu ajutorul unui training de siguranță la nivel național.

Empresas Carozzi SA este un producător chilian de produse alimentare de top. Academia TÜV Rheinland a instruit echipa locală de management în ceea ce privește implementarea celui mai recent standard global BRC pentru siguranța alimentară.

Nu încetați să visați - duceți-vă cariera la următorul nivel!

Soluțiile noastre de formare profesională sunt făcute de oameni pentru oameni. Aruncați o privire la povestea Sophiei N. pentru a afla cum TÜV Rheinland a ajutat-o să își împlinească visul.

A TÜV Rheinland Akademia szakmai kepzesenek referenciaiA TÜV Rheinland Akademia szakmai kepzesenek referenciai

"Am construit primii mei roboți când aveam 6 ani - din Lego. Mai târziu am descoperit că mă interesau cel mai mult computerele. În plus față de educația mea, am putut să-mi extind în mod constant cunoștințele prin intermediul E-Learning-urilor și al cursurilor de formare față în față la Academia TÜV Rheinland. Cu acest capital intelectual de pornire, am reușit să-mi îndeplinesc visul de CTO al propriei mele companii. În calitate de proprietar de companie, TÜV Rheinland Academy este, de asemenea, exact partenerul potrivit pentru mine, pentru a mă asigura că echipa mea are expertiza necesară."

Sophia N., CTO al propriei afaceri