Despre PersCert TÜVDespre PersCert TÜV

PersCert TÜV – partenerul dvs

Ce vă oferă o certificare PersCert TÜV?

În afacerile internaționale, certificările de personal fac competențele transparente și comparabile la nivel global. Acestea permit standarde consecvente în progresul tehnic rapid și asigură dezvoltarea durabilă a competențelor și o calitate constantă. Aflați mai multe despre metodele noastre de lucru și criteriile de calitate.

Renumele nostru

TÜV Rheinland susține calitatea, siguranța și imparțialitatea cu cei 20.000 de angajați din 65 de țări. PersCert TÜV, furnizorul dvs. de certificare, recunoscut la nivel global, vă oferă expertiză intersectorială.

Transparență

PersCert TÜV documentează programele de certificare existente în baza de date de certificare a TÜV Rheinland, în Certipedia. Este garantată trasabilitatea și transparența maximă, cu conținutul de examen publicat în mod clar, ID-uri pentru fiecare program de certificare, precum și coduri QR.

Contact

TÜV Rheinland România S.R.L.
Sfânta Vineri
Nr. 29, Parter, Corp A, Sector 3
030203
Bucureşti
Beneficiile PersCert TÜVBeneficiile PersCert TÜV

Internațional

Prin standardizarea programelor noastre de certificare PersCert TÜV, suntem capabili să realizăm proceduri de certificare la nivel mondial pentru a oferi comparabilitate fără ambiguitate. Putem oferi companiilor un sprijin semnificativ în aplicarea unor cerințe uniforme privind competențele într-un mediu internațional.

Autonomie

Separând formarea de examene, PersCert TÜV își păstrează independența procedurilor de certificare. Evaluările noastre periodice ale riscurilor asigură că problemele sunt identificate și rezolvate cu promptitudine.

Comparabilitate

Procedurile documentate asigură faptul că certificările sunt efectuate într-un mod care permite comparații clare. Calitatea serviciului nostru PersCert TÜV depinde de această transparență și înseamnă că competențele verificate pot fi comparate la nivel internațional. Acest lucru este valabil în special pentru certificările care sunt efectuate conform standardului DIN EN ISO 17024.

Sustenabilitate

Certificarea personalului contribuie la dezvoltarea durabilă a competențelor prin certificatele cu valabilitate limitată și îmbunătățirea continuă a procedurile de certificare PersCert TÜV. Oferim clienților noștri toate oportunitățile, și suntem mereu alături de ei în procesul de dezvoltare a carierei profesionale.

Aflați mai multe despre ofertele noastre PersCert