Cursuri SSM TÜV RheinlandCursuri SSM TÜV Rheinland

Cursuri SSM

Ce înseamnă SSM?

SSM (Sănătate și Securitate în Muncă/Ocupațională) este domeniul care se ocupă de identificarea, evaluarea și gestionarea riscurilor pentru sănătatea și siguranța lucrătorilor în mediul de lucru. Scopul SSM este de a preveni accidentele și bolile profesionale, de a promova un mediu de lucru sigur și sănătos și de a îmbunătăți performanța și productivitatea angajaților. Acesta este un domeniu foarte important în toate industriile și este reglementat prin legislație SSM și norme naționale și internaționale. 

Pentru a asigura un mediu de lucru sigur și sănătos, în care lucrătorii să poată desfășura activitățile în siguranță și cu încredere, aceștia trebuie să fie instruiți periodic în domeniul SSM. Instruirile SSM sunt destinate tuturor lucrătorilor, inclusiv angajaților, angajatorilor, reprezentanților de securitate și sănătate ocupațională și tuturor celor implicați în gestionarea riscurilor în mediul de lucru. Puteți găsi întreaga noastră gamă de Cursuri SSM folosind funcția de căutare.

Contact

TÜV Rheinland România S.R.L.
Sfânta Vineri
Nr. 29, Parter, Corp A, Sector 3
030203
Bucureşti

Scopul Cursurilor SSM este creșterea nivelului de conștientizare și competență atât în domeniul sănătății și securității ocupaționale cât și în domeniul electromobiltății. Alegeți din:

Instruirile SSM sunt destinate tuturor lucrătorilor, inclusiv angajaților, angajatorilor, reprezentanților de securitate și sănătate ocupațională și tuturor celor implicați în gestionarea riscurilor în mediul de lucru.

Subiecte abordate în cadrul cursurilor SSM ale Academiei TÜV Rheinland România

Cursurile SSM acoperă o gamă largă de subiecte, cum ar fi:

 • Identificarea riscurilor în mediul de lucru, prevenirea accidentelor de muncă, măsuri de prim ajutor, gestionarea incendiilor, igiena locului de muncă, evaluarea și gestionarea riscurilor psihosociale și a stresului la locul de muncă, lucrul la înălțime, lucrul în spații închise, aspecte legale și normative, etc.
 • Managementul sănătății și securității ocupaționale conform ISO 45001,
 • Lucru la vehicule electrice și hibride cu sisteme de înaltă tensiune.
Sunteți interesat de cursurile noastre SSM? Alegeți din instruirile dedicate sănătății și securității ocupaționale în conformitate cu ce aveți nevoie. 
Cursuri SSM TÜV RheinlandCursuri SSM TÜV Rheinland

  Ce trebuie să știți despre SSM?

 • Ce rol joacă liderii și managerii în implementarea și promovarea SSM într-o organizație?

  • Liderii și managerii au un rol esențial în promovarea și implementarea unui program de SSM eficient și adecvat într-o organizație. Ei trebuie să dezvolte politici și proceduri specifice, să aloce resurse adecvate și să promoveze o cultură a sănătății și securității la locul de muncă pentru a asigura succesul programului de SSM.
 • Ce legislație și standarde sunt relevante pentru SSM?

  • În domeniul sănătății și securității în muncă (SSM), există mai multe legislații și standarde relevante care sunt adoptate și aplicate în diferite jurisdicții. Iată câteva dintre cele mai comune legislații și standarde: Convenția Organizației Internaționale a Muncii (OIM) nr. 155, Directiva-cadru a Uniunii Europene privind sănătatea și securitatea în muncă (Directive 89/391/CEE), Standardul ISO 45001, Legislația națională și Standarde și ghiduri naționale.

Abonați-vă și beneficiați de avantajele oferite de newsletterul nostru!

Prin abonarea la newsletter-ul nostru, veți beneficia de cele mai recente știri, noutăți și oferte speciale din domeniul instruirilor!
Abonați-vă acum pentru a fi mereu la curent!

Cursurile noastre SSM:

Articole 1-10 din 23

 1. Cel mai Solicitat

  Lucrări la vehicule electrice și hibride cu sisteme de înaltă tensiune conform cerințelor DGUV 209-093 din 2021

  Nivel 3 - Lucrări la sisteme și componente de înaltă tensiune active – lucrări sub tensiune - Fachkundige Person Hochvolt (FHV
 2. Reprezentant OHSM ISO 45001 (TÜV) - 2 zile

  Sistem de management al sănătății și al securității ocupaționale
 3. Auditor Intern ISO 45001:2018

  Sistem de management al sănătății și al securității ocupaționale
 4. Lucru în spaţii închise

  Sănătate şi siguranţă
 5. Lucru la înălţime

  Sănătate şi siguranţă
 6. Observaţii şi dialoguri în teren pentru sănătate, securitate în muncă şi mediu

  Sănătate, securitate şi mediu
 7. Basic knowledge of explosion safety engineering (ATEX)

  Safety requirements for workplaces and equipment used in explosive atmospheres
 8. Returning to Work (during & after COVID-19) Training

  Course delivery in English language. Duration: Approx. 25 min
 9. ISO/PAS 45005:2020 Internal Auditor

  Course delivery in English language.
 10. Introduction to ISO/PAS 45005:2020

  Course delivery in English language.
Pagina
pe pagină