Referinte pentru certificarea personalului de catre TÜV RheinlandReferinte pentru certificarea personalului de catre TÜV Rheinland

Referințe 

De ce este PersCert TÜV partenerul potrivit pentru certificarea personalului?

În ceea ce privește competența și imparțialitatea, certificatele PersCert TÜV se bucură de o reputație excelentă în întreaga lume. Pentru companii, asociații și instituții de învățământ, acestea constituie dovezi convingătoare de dobândire a competențelor, consolidând încrederea și deschizând oportunități.

De aceea, numărul lor crește. Știați că, în fiecare an, nu mai puțin de 30.000 de persoane din întreaga lume obțin certificare individuală de la PersCert și, prin urmare, ajung la o etapă foarte importantă în ceea ce privește propria dezvoltare personală? Nu încetați niciodată să visați și aflați cum au reuşit alte persoane să-și transforme visele în realitate.

Contact

TÜV Rheinland România S.R.L.
Sfânta Vineri
Nr. 29, Parter, Corp A, Sector 3
030203
Bucureşti

Referințe pentru certificarea personalului

Certificările de personal sunt, de asemenea, elemente de mare valoare pentru companii. Iată câteva exemple de motive pentru care clienții au decis în favoarea PersCert TÜV și ale modului în care folosesc certificarea personalului pe diferite niveluri, în cadrul companiilor.

PCT Performance Chemicals vinde un produs unic care face obiectul unor cerințe stricte impuse de necesitățile straturilor de șapă și de supraveghetorii de construcții specializați. Pentru această companie de produse chimice, certificarea personalului este un instrument important în recrutarea de tineri talentați.

Prin certificarea personalului, Jungheinrich AG se asigură un standard de calitate uniform pentru toţi lectorii din întreaga lume, ceea ce, la rândul său, garantează standarde înalte în livrarea cursurilor şi formarea angajaților.

Universidad Internacional de La Rioja (UNIR) acordă o importanță tot mai mare cursurilor sale finalizate cu certificarea personalului de către PersCert TÜV. Cu aceste certificate, recunoscute în lumea afacerilor, participanții beneficiază de un avantaj competitiv clar față de colegii lor.

Nu încetați niciodată să visați!

Soluțiile noastre de certificare a personalului sunt concepute de experți și specialiști din domeniu.  Parcurgeți povestea lui John M. pentru a afla despre cum l-a ajutat TÜV Rheinland să își împlinească visul.

Referinte pentru certificarea personalului de catre TÜV RheinlandReferinte pentru certificarea personalului de catre TÜV Rheinland

„Din copilărie mi-am dorit să devin operator de macara... Petreceam ore întregi cu macaraua mea de jucărie, mutând lucruri de la A la B. Înaintând în vârstă, am reușit să transform acest lucru într-o realitate și acum este vocația mea. Prin certificarea de personal de la TÜV Rheinland PersCert, recunoscută la nivel internațional, am reușit să-mi transform visul în realitate.”

John M., operator de macara

Aflați mai multe despre certificarea de personal