Traininguri process engineering TÜV RheinlandTraininguri process engineering TÜV Rheinland

Training Process Engineering

Ce este ingineria proceselor (process engineering)?

Ingineria proceselor (process engineering) este un domeniu al ingineriei care se concentrează pe proiectarea, dezvoltarea, implementarea și optimizarea proceselor tehnologice utilizate în producția de bunuri și servicii. Aceasta implică studierea și aplicarea principiilor științifice și ingineriei pentru a proiecta, dezvolta și îmbunătăți procese și sisteme tehnologice, în scopul de a îmbunătăți eficiența, calitatea și siguranța producției. Ingineria proceselor este utilizată într-o gamă largă de domenii, cum ar fi producția de alimente, farmaceutice, automotive, petrol și gaze, produse chimice și multe altele.
 
Pentru orice industrie din România, instruirea și dezvoltarea continuă a personalului angajat este vitală pentru a rămâne competitiv și a răspunde cerințelor în continuă schimbare ale pieței. Astel, aducem în atenția dvs. trainingurile noastre de process engineering care sunt concepute și susținute de experți din industrie, asigurându-vă că sunteți la curent cu cele mai recente instrumente și tehnici. Puteți găsi întreaga noastră gamă a trainingurilor de process engineering folosind funcția de căutare.

Contact

TÜV Rheinland România S.R.L.
Sfânta Vineri
Nr. 29, Parter, Corp A, Sector 3
030203
Bucureşti

Trainingurile Process Engineering disponibile în portfoliul Academiei TÜV Rheinland România

Programele noastre de instruire în domeniul ingineriei de proces oferă cunoștințe complete și abilități practice pentru persoanele și organizațiile care doresc să-și îmbunătățească capacitățile de optimizare procese. Alegeți instruirea potrivită de ingineri de proces pentru a obține un avantaj competitiv în domeniul ingineriei de proces. Alegeți din cursurile și examinările Perscert pentru Ingineri de Proces:
 
 
Prin trainingurile noastre de process engineering ajutăm organizațiile să își atingă obiectivele, oferindu-le angajaților competențe valide și actualizate pentru a fi capabili de a optimiza procese și de a crea valoare pentru clienți. Pentru a afla mai multe despre toate trainingurile process engineering, luați legătura cu noi pentru a vă oferi toate detaliile.
 
Prezentul program de training Process Engineering asigură formarea și certificarea specialiştilor capabili să activeze în palierele concepţiei, fabricaţiei, managementului proiectelor, şi al calităţii precum şi în managementul resurselor întreprinderii. Competenţele dobândite permit participanților să creeze și să stabilească specificații, să dezvolte, să implementeze și să monitorizeze echipamentele sau procesele ca parte a sistemului de producție. Nivelul Expert gestionează şi este responsabil pentru proiectarea, implementarea, monitorizarea și optimizarea tuturor proceselor din industria auto.
 
Veți beneficia de un curs interactiv bazat pe elemente teoretice și practice astfel încât după finalizarea trainingului de inginer de proces, veți îmbunătăți și aprofunda experiența în:
 
 • coordonarea tehnicienilor de proces și controlul și în monitorizarea proceselor de producție în scopul creșterii productivității
 
Veți putea contribui activ în ingineria proceselor la:
 
 • realizarea și actualizarea PFMEA, la realizarea de Root Cause Analysis în cazul deviațiilor de proces, la monitorizarea și îmbunătățirea proceselor pentru noile produse / linii de producție, la efectuare pre-acceptare și acceptare pentru echipamentele de lucru și la realizare studii de timp pentru toate procesele de producție.
Traininguri process engineering TUV RheinlandTraininguri process engineering TUV Rheinland

Dezvoltați-vă cariera prin Trainingurile Process Engineering

Trainingurile în Process Engineering vă pot ajuta să înțelegeți și să aplicați conceptele și tehnologiile cheie în acest domeniu. Acestea vă pot oferi cunoștințe solide despre principiile de bază ale Ingineriei de Proces, tehnici de modelare și simulare a proceselor, optimizarea proceselor industriale, analiza riscurilor și multe altele.

La finalizarea trainingului de Process Engineering nivel Expert veți avea posibilitatea să optați pentru examinarea și certificarea competențelor derulat prin Organismul de Certificare Personal PersCert TÜV. În urma finalizării cu succes a certificării competențelor nivelului expert, veți beneficia de un Certificat cu o valabilitate de 3 ani care poate fi înregistrată la cerere în baza de date Certipedia, platforma publică în care sunt înregistrate toate calificările pentru care oferim servicii de certificare de personal.

  Ce trebuie să știți despre Process Engineering (Ingineria Proceselor)?

 • Cum poate ingineria proceselor ajuta la dezvoltarea unor strategii de afaceri mai bune și la creșterea competitivității unei organizații pe piața?

  • Prin aplicarea ingineriei proceselor în dezvoltarea strategiilor de afaceri, organizațiile pot obține o mai mare agilitate, eficiență și calitate, ceea ce le conferă un avantaj competitiv pe piață. O abordare orientată către procese ajută la optimizarea operațională, îmbunătățirea satisfacției clienților și realizarea obiectivelor strategice pe termen lung.
 • Ce abilități și competențe sunt necesare pentru a lucra în domeniul ingineriei proceselor și cum pot fi dobândite și dezvoltate?

  • Pentru a lucra în domeniul ingineriei proceselor, sunt necesare anumite abilități și competențe specifice. Iată câteva dintre ele și modalitățile prin care pot fi dobândite și dezvoltate:
  1. Cunoștințe solide în domeniul managementului proceselor
  2. Abilități analitice și de înțelegere a proceselor
  3. Cunoașterea tehnicilor și instrumentelor de inginerie a proceselor
  4. Abilități de comunicare și colaborare
  5. Gândirea analitică și rezolvarea problemelor
  6. Orientare către calitate și îmbunătățire continuă
  • Dobândirea și dezvoltarea acestor abilități și competențe pot fi realizate prin studiu academic, programe de formare și dezvoltare profesională, participarea la proiecte practice și experiență de lucru în domeniul ingineriei proces.

Abonați-vă și beneficiați de avantajele oferite de newsletterul nostru!

Prin abonarea la newsletter-ul nostru, veți beneficia de cele mai recente știri, noutăți și oferte speciale din domeniul instruirilor!
Abonați-vă acum pentru a fi mereu la curent!

Trainingurile noastre Process Engineering:

5 articole

 1. Inginer de Proces (Nivel: Inițiere)

  Nivel: Inițiere
 2. Inginer de Proces (Nivel: Mediu)

  Nivel: Mediu
 3. Inginer de Proces (Nivel: Avansat)

  Nivel: Avansat
 4. Inginer de Proces (Nivel: Expert în industria auto)

  Nivel: Expert în industria auto
 5. Inginer de Proces (Nivel: Expert în Industria Farmaceutică)

  Nivel: Expert în Industria Farmaceutică
pe pagină