Traininguri Core Tools TÜV RheinlandTraininguri Core Tools TÜV Rheinland

Training Core Tools

Ce este Core Tools?

Core Tools ajută la asigurarea calității și la îmbunătățirea proceselor de producție, reducând astfel costurile și creând produse de înaltă calitate care sunt conforme cu cerințele clienților.
 
Academia TÜV Rheinland din România oferă traininguri Core Tools pentru diverse industrii, începând de la industria auto, aerospațială și până la dispozitive medicale. Trainingurile Core Tools au ca scop echiparea profesioniștilor cu cunoștințele și abilitățile necesare pentru a implementa eficient sistemele de management al calității și pentru a îmbunătăți performanța generală a organizațiilor lor.
 
Puteți găsi întreaga noastră gamă de traininguri Core Tools folosind funcția de căutare.

Contact

TÜV Rheinland România S.R.L.
Sfânta Vineri
Nr. 29, Parter, Corp A, Sector 3
030203
Bucureşti

Cursul Core Tools include următoarele:

 • Advanced Product Quality Planning and Control (APQP), o metodă pentru o bună planificare a calității produsului în vederea obținerii în mod constant a produselor de calitate, în special în industria automotive.
 • Part Approval Process (PPAP), acronim pentru Production Part Approval Process, se folosește ca mod de lucru obligatoriu în industria automotive pentru a asigura livrarea produselor noi conform planificării.
 • Failure Mode and Effects Analysis (FMEA), unul din cele mai importante instrumente ale calității - Core Tools care insistă în special pe Design FMEA și Process FMEA. Un FMEA este adesea primul pas al unui studiu referitor la fiabilitatea sistemului.
 • Statistical Process Control (SPC), acoperă tehnicile de control a procesului – diagrame de control și studiul de capabilitate. Sunt prezentate pas cu pas modalitățile de construire a diagramelor de control și de realizare a studiului de capabilitate, precum și interpretarea acestora. Nu lipsesc noțiunile introductive de statistică, analiză grafică și aplicații în sală, inclusiv prin utilizarea software-ului MINITAB.
 • Measurement System Analysis (MSA), reprezintă analiza sistemului de măsurare și ajută îmbunătățirea deciziilor în inspectare, atât pentru date continue cât și pentru cele atributive.

Cum vă putem ajuta prin trainingurile Core Tools?

Pentru că industria auto este o industrie cu o creștere extrem de rapidă, care necesită actualizarea constantă a cunoștințelor Academia TÜV Rheinland România vine în sprijinul dvs. cu oferte de training Core Tools fie în format sală de clasă fie în format Core Tools training on-line. Indiferent de formatul ales, trainingurile Core Tools oferite asigură calitatea corespunzătoare în livrare, fiabilitatea informațiilor și confirmarea competențelor dobândite sub forma unui certificat.
 
Contactați-ne pentru a discuta detaliile de organizare și livrare a unui training Core Tools.

Traininguri Core Tools TÜV RheinlandTraininguri Core Tools TÜV Rheinland

Descărcați descrierea Trainingurilor Core Tools

Descrierile pentru Training Core Tools sunt disponibile pentru a le descărca mai jos:

PDF
Descriere | APQP.
128 KB
PDF
Descriere | PPAP.
382 KB
PDF
Descriere | FMEA.
126 KB
PDF
Descriere | SPC.
265 KB
PDF
Descriere | MSA.
383 KB

  Ce trebuie să știți despre trainingurile Core Tools

 • Care sunt beneficiile unui training Core Tools?

  • Un training Core Tools poate aduce numeroase beneficii pentru companii, angajați și clienți, prin îmbunătățirea calității produselor, reducerea costurilor, creșterea eficienței și a productivității, dezvoltarea competențelor angajaților, creșterea satisfacției angajaților și îmbunătățirea comunicării și coordonării între diferitele departamente și echipe de lucru.
 • Cum poate un training Core Tools ajuta la îmbunătățirea proceselor și la reducerea costurilor de producție?

  • Trainingul Core Tools poate ajuta la îmbunătățirea proceselor și la reducerea costurilor de producție prin identificarea și eliminarea cauzelor fundamentale ale problemelor, creșterea eficienței proceselor, creșterea calității produselor, reducerea riscului de defecte și creșterea colaborării și a comunicării între diferitele departamente și echipe de lucru.

Abonați-vă și beneficiați de avantajele oferite de newsletterul nostru!

Prin abonarea la newsletter-ul nostru, veți beneficia de cele mai recente știri, noutăți și oferte speciale din domeniul instruirilor!
Abonați-vă acum pentru a fi mereu la curent!

Cele mai căutate traininguri Core Tools:

7 articole

 1. FMEA (Failure Mode and Effects Analysis)

  FMEA (Failure Mode and Effects Analysis)
 2. APQP and Control Plan (Advanced Product Quality Planning and Control Plan)

  Advanced Product Quality Planning and Control Plan
 3. MSA (Measurement Systems Analysis)

  Measurement Systems Analysis
 4. SPC (Statistical Process Control)

  Statistical Process Control
 5. PPAP (Production Part Approval Process)

  Production Part Approval Process
 6. AU ÎNCEPUT ÎNSCRIERILE

  Instrumente ale Calității

  Expertiza în Instrumentele de Calitate
 7. AU ÎNCEPUT ÎNSCRIERILE

  CORE Tools

  APQP, FMEA, MSA, PPAP și SPC
pe pagină