Cursuri Mediu TÜV RheinlandCursuri Mediu TÜV Rheinland

Cursuri de Mediu

Conștientizarea problemelor de mediu este în creștere, iar companiile și organizațiile din întreaga lume își doresc să-și îmbunătățească practicile în acest domeniu. În cadrul cursurilor noastre de formare, oferim instruire specializată în domeniile ISO 14001 și managementul deșeurilor, pentru a ajuta participanții să înțeleagă și să implementeze practici durabile și responsabile în afacerile lor.

Standardul ISO 14001

ISO 14001 este un standard internațional pentru sistemele de management de mediu. Acesta furnizează un cadru pentru dezvoltarea, implementarea și menținerea unui sistem de management de mediu eficient într-o organizație. Există o varietate de cursuri disponibile care se concentrează pe sistemele de management de  mediu ISO 14001, care includ atât aspecte teoretice, cât și practice. Cursurile de mediu în conformitate cu ISO 14001 au fost concepute:

 • Pentru a oferi o înțelegere profundă a cerințelor standardului și a proceselor aferente implementării și menținerii unui sistem de management de mediu
 • Pentru dezvoltarea competențelor necesare pentru a putea efectua audituri interne și externe ale sistemelor de management de mediu în conformitate cu acest standard
 • Pentru a reduce impactul asupra mediului înconjurător prin implementarea de practici durabile și prin utilizarea eficientă a resurselor.

Contact

TÜV Rheinland România S.R.L.
Sfânta Vineri
Nr. 29, Parter, Corp A, Sector 3
030203
Bucureşti

Managementul deșeurilor

Obiectivul principal al managementului deșeurilor este de a minimiza impactul negativ al deșeurilor asupra mediului și de a proteja sănătatea oamenilor. Managementul deșeurilor este un domeniu reglementat prin legislația aferentă, prin urmare unul din topicele cele mai căutate din paleta cursurilor noastre de mediu este cel pentru gestionarea eficientă a deșeurilor în conformitate cu legile și regulamentele de mediu. Acest curs acoperă diferite aspecte ale managementului deșeurilor, cum ar fi identificarea și clasificarea deșeurilor, reciclarea și eliminarea deșeurilor periculoase.
 
Este important să alegeți cursurile de mediu care se potrivesc cel mai bine nevoilor și obiectivelor organizației dvs. și să vă asigurați că lectorii sunt experți din domeniu și au experiență practică relevantă în domeniul managementului de mediu și managementului deșeurilor. Participând la cursurile noastre de mediu, veți beneficia de o instruire de calitate, bazată pe experiența auditorilor și lectorilor noștri, care vă vor ajuta să dobândiți cunoștințele necesare pentru a vă adapta la nevoile sistemului de management de mediu al companiei dumneavoastră și nu numai.
 
Toate cursurile de mediu se pot livra în format on-site, on-line și in-house, în funcție de nevoile de instruire de care aveti nevoie. Doriți să vă înscrieți sau aveți întrebări despre cursurile noastre de mediu?
Cursuri Mediu TÜV RheinlandCursuri Mediu TÜV Rheinland

Descrierile Cursurilor de Mediu

Descrierile cursurilor de Mediu sunt disponibile pentru a le descărca mai jos:

PDF
Descriere | Auditor Intern ISO 14001:2015.
224 KB
PDF
Descriere | Identificare şi management al aspectelor de mediu.
162 KB
PDF
Descriere | Specialist în Managementul deșeurilor OUG 92-2021.
387 KB

Abonați-vă și beneficiați de avantajele oferite de newsletterul nostru!

Prin abonarea la newsletter-ul nostru, veți beneficia de cele mai recente știri, noutăți și oferte speciale din domeniul instruirilor!
Abonați-vă acum pentru a fi mereu la curent!

Oferta noastră de Cursuri de Mediu:

4 articole

 1. Auditor Intern ISO 14001:2015 on-line

  Sistem de management de mediu
 2. Auditor Intern ISO 14001:2015 on-site

  Sistem de management de mediu
 3. Specialist în Managementul deșeurilor conform OUG 92-2021

  Managementul deșeurilor și substanțelor periculoase – Regimul deșeurilor
 4. Identificare şi management al aspectelor de mediu

  Identificarea, evaluarea, managementul aspectelor de mediu şi impacturile asociate acestora
pe pagină