Solutii de invatare digitala de catre TÜV RheinlandSolutii de invatare digitala de catre TÜV Rheinland

Soluții de instruire digitală

Oferim consultanță privind soluțiile de instruire digitală

Suntem pasionați de transferul durabil de competențe tehnice. Ținând cont de acest lucru, TÜV Rheinland Academy este partenerul dumneavoastră de strategie holistică în proiectarea, dezvoltarea și implementarea soluțiilor de instruire digitală. De la formare XR și instruire mixtă la săli de clasă virtuale și jocuri educaționale, combinăm expertiza didactică, tehnică și de specialitate pentru a vă perfecționa angajații cu cele mai recente calificări. Fie că sunt standardizate sau personalizate, soluțiile noastre de instruire digitală oferă combinația perfectă de metode interactive de învățare pentru dumneavoastră.

Contact

TÜV Rheinland România S.R.L.
Sfânta Vineri
Nr. 29, Parter, Corp A, Sector 3
030203
Bucureşti

Oferta noastră de instruire digitală

Metode de invatare digitala de la TÜV RheinlandMetode de invatare digitala de la TÜV Rheinland

Aceasta este una dintre tendințele de instruire digitală care combină conținutul de învățare cu elemente distractive, asemănătoare unui joc. Jocurile educaționale sporesc curiozitatea și atenția în rândul utilizatorilor, inclusiv subiectele "seci" sunt reținute ușor. Autoafirmarea dobândită prin realizările instruirii nutrește dorința de a aplica noile cunoștințe în munca de zi cu zi.

Jocuri serioase de invatare de catre TÜV RheinlandJocuri serioase de invatare de catre TÜV Rheinland

Formarea în clasă virtuală este un seminar sau un curs de formare desfășurat în întregime online. Astfel, participarea nu este legată de o locație fixă, dar oferă în continuare toate avantajele unei comunicări directe și individuale. Puteți adresa întrebări direct formatorului sau experților conectați, puteți lucra la sarcini interactive împreună cu alți participanți și chiar puteți susține un examen online pentru a obține propriul certificat. Sălile de curs virtuale sunt alternativa perfectă de vă înscrie la cursurile noastre.

Instruire in clasa virtuala de catre TÜV RheinlandInstruire in clasa virtuala de catre TÜV Rheinland

În cadrul tutorialelor noastre multimedia - sau al sesiunilor de formare pe internet - pregătim conținuturi digitale complexe de instruire pentru compania dumneavoastră, acoperind domenii specifice. Pentru a oferi cunoștințe de cea mai înaltă calitate personalului dumneavoastră, conceptele de instruire pot fi co-dezvoltate și testate de către experții TÜV Rheinland. Conținutul este compilat în conformitate cu cele mai recente standarde SCORM, iar dezvoltatorii noștri vă ajută să îl integrați rapid în sistemul dvs. de instruire. Cu instrumentele de administrare, veți avea posibilitatea de a actualiza singur conținutul tutorialelor.

Instruire bazata pe web de catre TÜV RheinlandInstruire bazata pe web de catre TÜV Rheinland

AInstruirea cu tehnologia XR este acum o realitate! Oferim conținut imersiv ca soluție de instruire digitală holistică, haioasă pentru începători, gata de utilizare. Nu sunt necesare instalații complicate sau nenumărate dispozitive suplimentare.

Instruirea cu tehnologia XR este acum o realitate! Oferim conținut imersiv ca soluție de instruire digitală holistică, simplu de utilizat chiar și pentru începători, gata de utilizare. Nu sunt necesare instalații complicate sau nenumărate dispozitive suplimentare.

Formare XR de la Academia TÜV RheinlandFormare XR de la Academia TÜV Rheinland

Examenele online sunt forma digitala de evaluare. Cu ajutorul unui instrument online, examenele de certificare pot fi susținute online, în siguranță și independent, de oriunde. În data și la o oră programată, veți fi conectat prin intermediul unui laptop sau PC la examinatorul dvs. care vă va supraveghea de la distanță în timp ce derulați procesul de examinare. Cerințele pentru această formă de evaluare sunt o conexiune la internet, o cameră, un microfon și un spațiu fără prezența altor persoane.

Evaluarea online a TÜV RheinlandEvaluarea online a TÜV Rheinland

Videoclipurile de instruire sunt excelente pentru a transmite cunoștințe concentrate în secvențe scurte. Naratorul explică conținutul digital de instruire în timp ce pe fundal sunt afișate ilustrații sau grafice. Deoarece majoritatea dintre noi dețin acum un smartphone, instruire prin sistem video este în prezent cea mai mobilă formă de formare.

Video de invatare de la TÜV RheinlandVideo de invatare de la TÜV Rheinland

Expresia "instruire mixtă" acoperă toate formele de metode de învățare care se bazează pe o combinație adecvată din punct de vedere didactic între lecțiile tradiționale în clasă și formele moderne de instruire digitală. Soluțiile de instruire mixtă combină eficiența și flexibilitatea metodelor digitale de predare și învățare cu aspectele sociale ale formării față în față, precum și cu instruirea practică a activităților sau simularea de scenarii prin intermediul realității virtuale.

Invatarea mixta de catre TÜV RheinlandInvatarea mixta de catre TÜV Rheinland

Procesul de instruire, se personalizează pentru instruirea digitală bazată pe avataruri, care este adesea utilă în companiile cu o forță de muncă diversă. Procesele de instruire sprijină dezvoltarea unei strategii de învățare digitală coerente și orientate către grupurile țintă, care nu numai că îmbunătățesc cunoștințele și competențele angajaților, dar și consolidează identificarea corporativă, fiind un sprijin fantastic pentru implementarea strategiei dumneavoastră.

Calatorie de invatare de catre TÜV RheinlandCalatorie de invatare de catre TÜV Rheinland

Aveți întrebări cu privire la metodele noastre de instruire digitală?

Consultanță personalizată în domeniul instruirii digitale pentru nevoile dumneavoastră de formare

Subiectele individuale necesită soluții individuale. Acesta este motivul pentru care consultanții noștri de instruire și managerii de proiect lucrează împreună cu departamentul dumneavoastră de specialitate pentru a dezvolta un concept de învățare digitală orientat spre țintă și pentru a vă sprijini în implementarea acestuia încă de la început: În primul rând, vă ajutăm să vă transpuneți obiectivele de afaceri în strategii concrete de învățare. Apoi, experții noștri colaborează cu departamentul dumneavoastră specializat pentru a proiecta, realiza și implementa serviciile de instruire digitală. Aliniate la grupul țintă și la obiectivele aplicației, rezultă astfel soluții personalizate care, de exemplu, generează în mod ludic atenție, transmit cunoștințe lineare sub forma unei formări pe internet sau permit experiențe de învățare imersivă datorită tehnologiilor de realitate augmentată sau virtuală.

Soluțiile noastre standarde de instruire digitală

Subiecte precum protecția datelor sau sănătatea și siguranța la locul de muncă fac parte din îndatoririle antreprenoriale și afectează fiecare companie. Vă oferim un portofoliu larg pentru formarea unor astfel de competențe. Avantajul: Programele noastre de instruiri digitale standarde au fost dezvoltate de experții TÜV Rheinland în conformitate cu cerințele legale și sunt gata de utilizare în formate actualizate și conforme cu cerințele pieței.

De la obligațiile de afaceri la cea mai recentă strategie de digitalizare - avem conținutul de instruire digital potrivit pentru dumneavoastră. Iată o prezentare generală a subiectelor pe care le oferim în diferite țări:

Portofoliul de invatare digitala al Academia TÜV RheinlandPortofoliul de invatare digitala al Academia TÜV Rheinland

Sunteți interesat de serviciile noastre de consultanță în domeniul instruirii digitale? Aflați mai multe despre soluțiile noastre standard și despre cele personalizate.

Avantajele instruirii digitale

Oamenii își amintesc doar 10% din ceea ce citesc, dar înțeleg 90% din tot ceea ce aplică în mod activ sau contribuie la formarea lor. Soluțiile de instruire digitală de la Academia TÜV Rheinland sporesc eficiența învățării cu un grad ridicat de auto-motivare. Soluțiile digitale vă ajută să abordați subiecte noi și promovează curiozitatea activă într-un spațiu "protejat", astfel încât să puteți învăța cu adevărat din greșelile dvs. În același timp, utilizatorul primește un feedback instantaneu asupra acțiunilor sale, ceea ce duce la un succes autoperpetuat.

Doriți să aprofundați cunoștințele de specialitate, dar aveți un program limitat, și nu doriți să călătoriți? Atunci ofertele noastre de formare online sunt exact soluția potrivită pentru dumneavoastră. Cu ajutorul ofertelor noastre de formare online, cum ar fi sălile de curs virtuale sau cursurile electronice, vă puteți extinde cunoștințele de specialitate în mod convenabil și ușor, de oriunde și astfel vă puteți califica pentru provocări profesionale noi și interesante. Pentru multe dintre cursurile de formare desfășurate în clasa virtuală, puteți, de asemenea, să susțineți un examen online - cu supraveghere online a examenului - și să obțineți o certificare. Calificările noastre recunoscute și experiența noastră de mulți ani înseamnă că sunteți pregătit în mod optim pentru provocările vieții profesionale de zi cu zi.

Aflați mai multe despre avantajele soluțiilor de instruire digitală. Videoclipul nostru explică modul în care instruirea online în clasă virtuală se realizează cu succes.

Referințe despre soluțiile noastre de instruire digitală

Referinte de solutii de invatare digitala de catre Academia TÜV Rheinland
Să întrețineți un excavator colosal cu roți cu cupă, să simulați discuții cu clienții în vânzări sau să antrenați conformitatea în cadrul companiei cu ajutorul unui joc? Aflați mai multe despre proiectele noastre despre utilizare eficientă a soluțiilor de