Grupurile tinta PersCertGrupurile tinta PersCert

Cine are nevoie de certificare de personal?

Grupurile noastre țintă

În ceea ce privește competența și imparțialitatea, certificatele PersCert TÜV se bucură de o reputație excelentă în întreaga lume. Pentru companii, asociații și instituții de învățământ, acestea constituie dovezi convingătoare de dobândire a competențelor, consolidând încrederea și deschizând oportunități.

Vă sprijinim și vă ghidăm pe tot parcursul procesului de dezvoltare a programelor de calificare în baza nevoilor dvs., din portfoliul nostru deja existent făcând parte atât programe de instruire cât și de certificare pentru domenii specializate, cum ar fi managementul calității, sănătate și siguranță, conformitate, sustenabilitate și securitate.

Contact

TÜV Rheinland România S.R.L.
Sfânta Vineri
Nr. 29, Parter, Corp A, Sector 3
030203
Bucureşti

Ce oferim companiilor?

Oferiți angajaților dumneavostră pregătire specializată pentru a-și dezvolta abilitățile necesare succesului companiei dumneavoastră? Dezvoltăm proceduri de evaluare a competențelor relevante pentru dvs., astfel încât să puteți urmări succesul acestor investiții și să oferți fiecărui angajat feedback cu privire la cunoștințele și abilitățile sale. Experiența noastră arată faptul că participanții a căror competență a fost certificată de o organizație independentă de certificare, în urma parcurgerii programului de calificare aferent, arată un nivel mai ridicat de angajament. Aceste calificări ajută angajații să se dezvolte în continuare, iar aceștia apreciază, la rândul lor, contribuția acestor calificări la gestionarea abilităților lor personale și profesionale. De asemenea, oferim posibilitatea să vă faceți publice cunoștințele și abilitățile de specialitate ale angajaților dvs prin intermediul platformei noastre online, Certipedia. Angajații dvs. pot susține examene de certificare la fața locului sau prin intermediul platformei de examinare online – proces derulat în siguranță și independent, de acasă. Cu certificatul PersCert TÜV, puteți verifica în mod independent succesul obiectivelor dvs. educaționale. Contactați-ne, și vă vom oferi suport fără obligații contractuale.

Ce oferim furnizorilor de formare?

Sunteți un furnizor de formare profesională care contribuie la dezvoltarea și adaptarea abilităților și competențelor în conformitate cu cerințele industriei? Prin Certificatul PersCert TÜV aveți posibilitate de a verifica în mod independent succesul obiectivelor de formare. Beneficiați de procedura noastră de certificare, în cadrul căreia experții noștri confirmă și documentează cunoștințele clienților dvs. de specialitate în mod obiectiv și independent. Oferiți clienților dvs.,  un certificat recunoscut care îi va ajuta în avansarea lor în carieră. Prin recunoașterea unui program de formare ca bază pentru un proces de certificare, veți primi o marcă de certificare care este afișată în Certipedia. De asemenea, participanții dvs. pot susține examene de certificare prin supravegherea online a examenelor, în siguranță și independent, de acasă.

Ce oferim universităților?

În prezent, universitățile sunt supuse unei presiuni din ce în ce mai mari pentru a-și actualiza cursurile într-un mod practic și orientat către piața de afaceri și pentru a ajuta studenții să se dezvolte în cel mai bun mod posibil. În industrie, calificările suplimentare recunoscute pot fi un avantaj și pot crește atractivitatea studenților dvs. pe piață. Studenții dvs. au, de asemenea, oportunitatea de a susține examene de certificare, prin supravegherea online a examenelor - în siguranță și independent, de acasă.

Ce oferim asociațiilor?

Sunteți un grup de interese și doriți să dezvoltați în continuare competențele membrilor comunității dvs. pentru a asigura un standard constant? Vă sprijinim în dezvoltarea și validarea competenței membrilor asociației dvs. PersCert TÜV poate organiza procedurile de certificare pentru dvs. și poate oferi membrilor dvs. servicii cu valoare adăugată pentru a-și prezenta abilitățile cu încredere. Membrii asociației dvs. pot susține, de asemenea, examene de certificare prin supravegherea online a examenelor - în siguranță și independent, de acasă, de oriunde s-ar afla în lume. Membrii asociației dvs., își pot consolida calitatea de membru și pot să își stabilească standardele de calitate prin programul de certificare specific industriei și zonei lor de expertiză. Dacă doriți să aflați mai multe despre modul în care acest lucru poate aduce valoare adaugată asociației dvs., contactați-ne, vă vom oferi suport, fără obligații contractuale.

Ce oferim instituțiior publice?

Instituția dumneavoastră se focusează pe stabilirea unor standarde de competențe consecvente și conforme în cadrul propriei organizații și al comunităților pe care îl deservește? Abilitățile profesionale de conducere și cunoștințele actualizate se află în centrul responsabilităților dumneavoastră în cadrul unei instituții guvernamentale sau al unei entități publice? PersCert TÜV, entitate de testare neutră și independentă, evaluează calificările dobândite și pe cele existente cu acuratețe și credibilitate, în conformitate cu standardul ISO 17024 recunoscut la nivel internațional.

Aflați mai multe despre procedura de certificare a personalului