Certificari standard TÜV RheinlandCertificari standard TÜV Rheinland

Certificări standard TÜV Rheinland

Certificarea de personal este verificarea continuă a competențelor individuale și a abilităților de către o terță parte, independentă. În portofoliul nostru de certificări standard TÜV Rheinland, oferim programe de certificare globale deja existente și, în același timp, putem crea programe de certificare personalizate în funcție de nevoile dumneavoastră individuale.

Programele noastre de certificare globală

PersCert TÜV oferă angajaților dumneavoastră, cursanților sau membrilor asociației dumneavoastră un portofoliu vast de programe de certificare în domenii, cum ar fi Managementul Calității și Sănătatea și Siguranța. Aceste programe sunt dezvoltate cu experții noștri în domeniu, din întreaga lume,  în conformitate cu standardul DIN EN ISO 17024. Portofoliul nostru de programe de certificare se bucură de o dezvoltare rapidă. Accesați mai jos selecția programelor de certificare. Pentru mai multe informații despre programe, vă rugăm să faceți clic pe următorul buton care vă va redirecționa către baza noastră de date și certificate online, Certipedia.

Contact

TÜV Rheinland România S.R.L.
Sfânta Vineri
Nr. 29, Parter, Corp A, Sector 3
030203
Bucureşti

De la un program de certificare standard la un personalizat

Profitați de soluțiile noastre personalizate, bazate pe cerințele dvs., pe reglementările legale și pe alte standarde și norme de performanță relevante. Datorită experiențe noastre vaste în domeniul certificării personalului, suntem partenerul potrivit pentru dvs. Accesați mai jos informațiile aferente pașilor de urmat pentru program de certificare personalizată.

Procesul de dezvoltare a unui program de certificare de catre TÜV PersCertProcesul de dezvoltare a unui program de certificare de catre TÜV PersCert

Etapele certificării dvs

Cererea clientului

În urma unor consultări și discuții introductive, vom identifica exact cerințele dumneavoastră. Prin intermediul unei evaluări independente a competențelor, vom lucra împreună pentru a determina modul în care certificarea PersCert TÜV poate completa și îmbunătăți formarea profesională pe care dumneavoastră sau partenerii dumneavoastră o oferiți.

Analiză

În continuare, analizăm conținutul și domeniul de aplicare al programului dvs. de formare, calificările lectorilor care urmează să fie împuterniciți și ceea ce considerați a fi nivelul de cunoștințe minime/maxime a participantului dumneavoastră. Vom folosi rezultatele acestei analize pentru a elabora o procedură de examinare adecvată, luând în considerare atât formatul cât și secvența de progres. Pentru a evalua fezabilitatea economică a programului de certificare PersCert TÜV, luăm în considerare numărul estimat de examinări și numărul de participanți.

Dezvoltare/Acord

Atunci când dezvoltăm programul de certificare, definim cerințele de admitere, metoda de examinare (de exemplu, examen scris, oral, practic), instrumentele de examinare și procesul de recertificare. Dezvoltarea continuă a programului permite cursanților dvs. să țină pasul cu cerințele în permanentă evoluție ale pieței. PersCert TÜV dezvoltă proceduri de recertificare în cadrul cărora participanții dumneavoastră trebuie să dovedească în mod regulat că abilitățile lor sunt actualizate. Atunci când toți parametrii sunt definiți, se încheie un acord de cooperare între PersCert TÜV și dumneavoastră, în calitate de partener.

Transparență

În cadrul acordului de cooperare, programul dumneavoastră de formare primește recunoaștere pentru certificarea PersCert TÜV. Ulterior această recunoaștere poate fi utilizată  în scopuri comerciale. Vă oferim posibilitatea să vă faceți public al programul dumneavoastră de certificare prin intermediul platformei noastre online, Certipedia.

Datorită procedurilor noastre de certificare, standardizate, suntem capabili să verificăm în mod adecvat competențele într-o gamă largă de discipline și să le documentăm în mod transparent pentru cei interesați. Avem peste 500 de programe de certificare diferite, care se regăsesc pe platforma noastră online, Certipedia.

Pregătirea examenului

Examinarea este pregătită și se desfășoară sub responsabilitatea exclusivă a PersCert TÜV. Acest lucru minimizează volumul de muncă pentru partenerii noștri și asigură obiectivitatea, validitatea și independența examenului.

Examinare independentă

Procesul de examinare este efectuată de supraveghetori și examinatori independenți. Aceștia sunt instruiți de către PersCert TÜV  despre procedurile de examinare pentru punerea în aplicare la nivel local. Competența supraveghetorilor este verificată de PersCert TÜV și este supusă unei monitorizări continue. Oferim, de asemenea, examene online sigure și securizate, de acasă, prin intermediul platformei de supraveghere și examinare online.

Certificare

Conform procedurii de examinare, fiecare candidat în parte este verificat de PersCert TÜV și, în urma evaluării, se decide certificarea și emiterea certificatului pentru acei participanți care au finalizat cu succes examenul. Certificarea este înregistrată la PersCert TÜV și poate fi verificată în consecință. Deținătorii de certificate pot, de asemenea, să solicite o marcă de certificare individuală împreună cu o pagină dedicată în Certipedia.

Aflați mai multe despre ofertele noastre PersCert