Despre Academia TÜV RheinlandDespre Academia TÜV Rheinland

Bine ați venit la Academia TÜV Rheinland

În vremuri de digitalizare și progres rapid, pentru dezvoltarea și menținerea abilităților tehnice aveți nevoie de un partener de încredere. Cu filiale în întreaga lume, TÜV Rheinland Academia este organizația internațională care oferă expertiză tehnică și profesională în toate domeniile importante. Transmitem și evaluăm cunoștințele de specialitate prin metoda potrivită și oferim soluții inovatoare de instruire continuă, începând de la cursuri standardizate și până la concepte personalizate de dezvoltare a personalului. Organizația independentă de testare PersCert TÜV evaluează abilitățile dobândite în mod precis și credibil. În acest fel, contribuim la consolidarea abilităților tehnice ale participanților din întreaga lume.

Contact

TÜV Rheinland România S.R.L.
Sfânta Vineri
Nr. 29, Parter, Corp A, Sector 3
030203
Bucureşti

Aflați mai multe despre noi

Portofoliul nostru 

 • Formare profesionala de catre TÜV Rheinland
  Formare în sală la clasă, e-learning, realitate virtuală sau in-house? Definim strategia potrivită și adaptăm conținutul în funcție de competențele tehnice de care aveți nevoie.
 • Solutii de afaceri de catre TÜV Rheinland
  Oferim soluții de afaceri potrivite pentru dezvoltarea și consolidarea competențelor în toate domeniile tehnice, pentru a vă îmbunătăți/spori excelența operațională.
 • Solutii de invatare digitala de catre TÜV Rheinland
  Dezvoltăm atât soluții de instruire digitală standard cât și soluții de instruire digitală personalizată pe diferite subiecte.
 • Educatie si formare tehnica si profesionala de catre TÜV Rheinland
  Sprijinim guvernele, companiile și furnizorii de instruire în formarea personalului tehnic conform sistemului de învățământ dual conform cerințelr pieței muncii.
 • Certificarea personalului de catre TÜV Rheinland
  Cu certificarea de personal - puteți verifica competențele. Aflați mai multe despre modul în care certificarea personalului vă poate ajuta în a avea succes atât ca și companie cât și ca persoană individuală.