Acreditarea CQI IRCA de catre TÜV RheinlandAcreditarea CQI IRCA de catre TÜV Rheinland

Acreditarea CQI IRCA de către PersCert TÜV

Auditul profesional internațional în conformitate cu standardele ISO

TÜV Rheinland Akademie GmbH este acreditată de CQI IRCA, și are numărul de referință 01185221 pentru a efectua cursurile de manager de audit. Ghidul IRCA asigură un nivel uniform de formare a auditorilor. CQI IRCA acreditează numai organizațiile care demonstrează cunoștințele tehnice și de formare necesare și care au capacitatea de a evalua și verifica corect performanța potențialilor auditori și formatori de auditori. De asemenea, participanții pot susține examene de certificare prin supravegherea online a examenelor în siguranță și independent, de acasă, prin intermediul TÜV Rheinland Certification Hub.

Academia TÜV Rheinland oferă cursuri IRCA, de manager de audit în conformitate cu standardele ISO 9001, ISO 45001, ISO 14001, ISO 50001 și ISO 27001.

Sigla CQI IRCASigla CQI IRCA

Contact

TÜV Rheinland România S.R.L.
Sfânta Vineri
Nr. 29, Parter, Corp A, Sector 3
030203
Bucureşti

Cursurile noastre CQI IRCA de manager de audit

PR328 - Managementul calității

Sisteme de management al calității (QMS)

Formarea auditorilor de SGC certificați IRCA oferă experților în managementul calității cunoștințele și abilitățile necesare pentru a evalua conformitatea și performanța sistemului de management al calității al unei organizații în conformitate cu cerințele ISO 9001. În acest fel, auditorii contribuie la îmbunătățirea continuă a proceselor de afaceri.

PR357 - Sănătate și securitate în muncă: Sisteme de management al sănătății și securității ocupaționale (OH&SMS)

Cursurile de formare a auditorilor de sisteme de management OH&S certificate de IRCA oferă experților în sănătate și securitate în muncă cunoștințele și abilitățile necesare pentru a evalua conformitatea sistemului de management OH&S al unei organizații cu cerințele ISO 45001.

PR315 - Mediu: Sisteme de management de mediu (EMS)

Cursurile de formare a auditorilor SGA certificați IRCA oferă profesioniștilor în domeniul managementului de mediu cunoștințele și competențele necesare pentru a evalua conformitatea sistemului de management de mediu al unei organizații cu standardul ISO 14001.

PR366 - Energie: Sisteme de gestionare a energiei (EnMS)

Formarea de auditor EnMS certificat IRCA oferă abilitățile și cunoștințele necesare pentru a evalua conformitatea și performanța sistemului de management al energiei al unei organizații în raport cu cerințele standardului ISO 50001.

PR373 - Securitatea informațiilor: Sisteme de management al securității informației (ISMS)

Cursurile de formare a auditorilor de SMSI certificați IRCA oferă experților în securitate informațională cunoștințele și competențele necesare pentru a evalua conformitatea sistemului de management al securității informaționale al unei organizații cu ISO/IEC 27001.

Locații CQI IRCA Londra-recunoscută de PersCert TÜV, care cooperează cu partenerii de formare IRCA ai TÜV Rheinland Group

Parteneri de formare acreditati de TÜV RheinlandParteneri de formare acreditati de TÜV Rheinland

Aflați mai multe despre ofertele noastre PersCert