Cursuri lean manufacturing TÜV RheinlandCursuri lean manufacturing TÜV Rheinland

Cursuri Lean Manufacturing

Ce este Lean Manufacturing?

Lean manufacturing este o metodologie de producție care își propune să minimizeze risipa, maximizând în același timp eficiența și crearea de valoare. În esență, lean manufacturing se referă la identificarea și eliminarea activităților fără valoare adăugată în procesul de producție, cum ar fi supraproducția, așteptarea, mișcarea inutilă, stocul în exces, supraprocesarea, defecte și creativitate nefolosită. Procedând astfel, companiile pot reduce costurile, pot îmbunătăți calitatea, pot scurta timpii de livrare, pot crește satisfacția clienților și pot spori competitivitatea lor generală.
 
Metodologia de lean management se poate implementa numai dacă toate părțile implicate au cunoștințe aprofundate și actualizate atât despre principiile, cât și despre instrumentele și tehnicile Lean Manufacturing și nu în ultimul rând cum să le aplice în activitatea lor.

Cum vă poate ajuta Academia TÜV Rheinland România

Cursurile Lean Manufacturing ale Academiei TÜV Rheinland România ajută organizațiile să realizeze o cultură a îmbunătățirii continue și să își sporească eficiența, calitatea și profitabilitatea. Atât metodologia cât și cursurile de lean management oferite pot fi aplicate în diverse industrii, inclusiv în producție, asistență medicală, servicii și logistică.

Cursurile în domeniul Lean Manufacturing pot fi organizate în diverse formate, inclusiv în săli de clasă, cursuri online, ateliere de lucru și simulări. Aceste cursuri lean acoperă subiecte despre instrumentele și tehnicile cheie utilizate precum, maparea fluxului de valoare, organizarea la locul de muncă 5S, producția just-in-time (JIT), sisteme kanban, îmbunătățirea continuă (kaizen) și întreținerea productivă totală (TPM), etc.

Cele opt module disponibile pentru Cursurile Lean vă pot ajuta la reducerea costurilor și la creșterea competitivității companiei dvs. în mediul de afaceri.

Contact

TÜV Rheinland România S.R.L.
Sfânta Vineri
Nr. 29, Parter, Corp A, Sector 3
030203
Bucureşti

Module ale cursurilor Lean Manufacturing disponibile în portfoliul Academia TÜV Rheinland România:

În funcție de nivelul de experiență și de interesul personal, alegeți din portfoliul nostru de cursuri Lean, alegeți exact trainingul de care aveți nevoie.
 
Prin cursurile noastre Lean Manufacturing ajutăm organizațiile să își atingă obiectivele, oferindu-le angajaților abilitățile și cunoștințele necesare pentru a aplica îmbunătățirea continuă și a crea valoare pentru clienți. Pentru a afla mai multe despre toate cursurile Lean Manufacturing, luați legătura cu noi pentru a vă oferi toate detaliile.

Familiarizaţi-vă cu abordarea modulară pentru Lean Manufacturing

 
Lean Manufacturing este una din cele mai importante metode de management pentru companiile de producţie și poate fi interpretată ca o filozofie de producţie ce determină reducerea duratei de la comanda clientului până la expedierea produsului, prin eliminarea continuă a pierderilor.
 
Modulul Introducere vă va ajuta să vă familiarizați cu abordarea Lean, să cunoașteți principalele elemente și să vă vă familiarizați cu pașii de implementare într-o organizație.
 
La finalul modulului de introducere, participanții vor dobândi cunoștințe despre conceptul de valoare adăugată, tipurile de pierderi și instrumentele folosite și beneficiile și obstacolele întâlnite pe durata implementării Lean Manufacturing.
 
Pentru a beneficia la maxim încă de la începutul procesului de implementare a lean manufacturing, perfecționați-vă prin Academia TÜV Rheinland România pentru a vă dezvolta cariera profesională sau pentru a vă pregăti personalul angajat adaptat nevoilor companiei dumneavoastră.
Cursuri lean manufacturing TÜV RheinlandCursuri lean manufacturing TÜV Rheinland

Descrierile cursurilor Lean Manufacturing

Descrierile cursurilor Lean Manufacturing sunt disponibile pentru a le descărca mai jos:

PDF
Descriere | LM-Introducere
262 KB
PDF
Descriere | LM-5S & Standardizare
218 KB
PDF
Descriere | LM-OEE și QCO & TPM
218 KB
PDF
Descriere | LM-Lucrul în echipă & Kaizen
219 KB
PDF
Descriere | LM-Kanban
265 KB
PDF
Descriere | LM-Poka Yoke
280 KB
PDF
Descriere | LM-Value Stream Mapping
266 KB
PDF
Descriere | LM-Stabilirea obiectivelor si Management vizual
217 KB

Abonați-vă și beneficiați de avantajele oferite de newsletterul nostru!

Prin abonarea la newsletter-ul nostru, veți beneficia de cele mai recente știri, noutăți și oferte speciale din domeniul instruirilor!
Abonați-vă acum pentru a fi mereu la curent!

Cursurile noastre Lean Manufacturing:

8 articole

 1. Lean Manufacturing - Introducere

  Modul Introducere
 2. Lean Manufacturing – 5S & Standardizare

  Modul 5S și Standardizare
 3. Lean Manufacturing – Stabilirea obiectivelor și Management vizual

  Modul Stabilirea obiectivelor și Management vizual
 4. Lean Manufacturing – Lucrul în echipă & Îmbunătățirea continuă (Kaizen)

  Modul Lucrul în echipă & Îmbunătățirea continuă (Kaizen)
 5. Lean Manufacturing – Eficiența echipamentelor (OEE) și metode de îmbunătățire a acesteia – QCO & TPM

  Modul Eficiența echipamentelor (OEE) și metode de îmbunătățire a acesteia – QCO & TPM
 6. Lean Manufacturing – Value Stream Mapping

  Modul Value Stream Mapping
 7. Lean Manufacturing – Kanban

  Modul Kanban
 8. Lean Manufacturing – Poka Yoke

  Modul Poka Yoke
pe pagină