Cursuri controlul calitatii TÜV RheinlandCursuri controlul calitatii TÜV Rheinland

Cursuri Controlul Calității

Ce este controlul calității?

Controlul calității este un proces prin care se asigură că produsele sau serviciile îndeplinesc anumite standarde sau cerințe de calitate. Scopul controlului calității este de a identifica și de a preveni defectele sau problemele produselor sau serviciilor înainte ca acestea să ajungă la clienți, asigurându-se astfel că aceștia primesc produse sau servicii de înaltă calitate care corespund așteptărilor lor.
 
Controlul calității implică diverse activități, cum ar fi inspecția, testarea și monitorizarea, pentru a se asigura că produsele sau serviciile sunt de înaltă calitate. Acesta include, de asemenea, elaborarea de planuri de control al calității, care descriu procedurile și metodele specifice care urmează să fie utilizate pentru a menține calitatea produselor sau serviciilor.

De ce este important Controlul Calității?

Controlul calității este important atât pentru producători, cât și pentru furnizorii de servicii, deoarece îi ajută să identifice și să corecteze orice probleme de calitate care pot apărea în timpul procesului de producție sau de livrare.

Prin punerea în aplicare a măsurilor de control al calității, organizațiile pot îmbunătăți satisfacția clienților, pot reduce costurile asociate cu retușurile și retururile și pot menține un avantaj competitiv pe piață. Pentru a deveni o persoană bine pregătită în domeniul controlului calității, trebuie să fiți la curent cu cele mai recente tendințe și evoluții din acest domeniu, trebuie să aveți o bună înțelegere a principiilor de analiză a datelor, de aplicare a metodelor statistice, precum și abilități în utilizarea software-lor de control al calității și a altor instrumente specializate.

Acum aveți posibilitatea ca toate acestea să le însușiți în cadrul cursurilor pentru controlul calității oferite de Academia TÜV Rheinland România. La fel de important este și faptul că profesioniștii din domeniul controlului calității trebuie fi la curent cu cele mai recente tendințe și evoluții din acest domeniu. Puteți găsi întreaga noastră gamă de cursuri pentru Controlul Calității folosind funcția de căutare.

Contact

TÜV Rheinland România S.R.L.
Sfânta Vineri
Nr. 29, Parter, Corp A, Sector 3
030203
Bucureşti

Oferta de Cursuri Controlul Calității disponibil în portfoliul Academiei TÜV Rheinland România

 
Controlul calității este utilizat în toate fazele afacerii, dar este extrem de relevant în inginerie și producție în dezvoltarea sistemelor pentru a asigura produse sau servicii de calitate. Veți beneficia de un training interactiv bazat pe elemente teoretice și practice astfel încât după finalizarea trainingului de Metode pentru Inginer Control al Calităţii - Nivel expert și veți:
 
 • înțelege conceptele legate de calitate și a scopului sistemelor de management al calității;
 • fi capabili să stabiliți, să definiți, să implementați și să controlați strategia de calitate a companiei ca parte a strategiei globale de afaceri a acesteia.
 
La finalizarea cursului de Metode pentru Inginer Control al Calității - Nivel Expert veți avea posibilitatea să optați pentru examinarea și certificarea competențelor derulat prin Organismul de Certificare Personal PersCert. În urma finalizării cu succes a certificării competențelor nivelului expert, veți beneficia de un Certificat cu o valabilitate de 3 ani care poate fi înregistrată la cerere în baza de date Certipedia, platforma publică în care sunt înregistrate toate calificările pentru care oferim servicii de certificare de personal.
Prin programul de formare Metode pentru Inginer Control al Calităţii participanții vor dobândi abilitățile și cunoștințele necesare pentru a identifica și rezolva problemele de calitate, ceea ce duce la experiențe superioare pentru clienți. În urma cursurilor pentru controlul calității, participanții vor fi la curent cu cele mai recente instrumente și tehnici pentru a oferi în mod constant produse și servicii de înaltă calitate. Participanții vor dobândi o înțelegere aprofundată a principiilor de control al calității, inclusiv controlul statistic al proceselor, planurile de control al calității și managementul riscului.
 
Programul nostru de formare Metode pentru Inginer Control al Calităţii a fost dezvoltat pentru a răspunde nevoilor specifice ale persoanelor și organizațiilor care doresc să își îmbunătățească capacitățile de control al calității. Alegeți din cursurile pentru controlul calității:
 
 
Recomandăm cursurile pentru controlul calității pentru inginerii de calitate, profesioniști în domeniul asigurării calității și persoane care doresc să își construiască o carieră în domeniul controlului calității. Sunteți interesat de cursurile pentru controlul calității? Alegeți cea mai bună opțiune din instruirile dedicate controlului calității.

Abonați-vă și beneficiați de avantajele oferite de newsletterul nostru!

Prin abonarea la newsletter-ul nostru, veți beneficia de cele mai recente știri, noutăți și oferte speciale din domeniul instruirilor!
Abonați-vă acum pentru a fi mereu la curent!

Cursurile noastre pentru Controlul Calității:

5 articole

 1. Metode de analiză probleme de calitate

  Metode de analiză probleme de calitate
 2. AU ÎNCEPUT ÎNSCRIERILE

  Metode pentru Inginer Control al Calităţii - Nivel Inițiere

  Nivel: Inițiere
 3. Metode pentru Inginer Control al Calităţii - Nivel Mediu

  Nivel: Mediu
 4. Metode pentru Inginer Control al Calităţii - Nivel Avansat

  Nivel: Avansat
 5. Metode pentru Inginer Control al Calității - Nivel Expert

  Nivel: Expert
pe pagină