Cursuri six sigma TÜV RheinlandCursuri six sigma TÜV Rheinland

Cursuri Six Sigma

Academia TÜV Rheinland România vă invită să descoperiți diferențele între cele două abordări de management al calității Six Sigma și Lean Six Sigma pentru a înțelege care dintre aceste training-uri se potrivește cel mai bine nevoilor dumneavoastră și companiei dumneavoastră.

Six Sigma prin Academia TÜV Rheinland România

Metodologia Six Sigma, o abordare de management al calității care are ca scop îmbunătățirea calității proceselor și produselor prin reducerea defectelor și a variabilității. Scopul final al Six Sigma este de a obține un proces care să fie lipsit de 99,99966% defecte, ceea ce se traduce prin nu mai mult de 3,4 defecte la un milion de oportunități. Prin cursurile Six Sigma ale Academiei TÜV Rheinland România veți dobândi cunoștințele necesare pentru a utiliza setul de instrumente și tehnici statistice pentru a măsura și analiza performanța proceselor, pentru a identifica cauzele profunde ale defectelor și pentru a implementa soluții pentru a le elimina sau a le reduce. De asemenea cursurile Six Sigma au fost concepute pentru a oferi persoanelor interesate, toate cunoștințele și abilitățile necesare pentru a conduce și implementa proiecte Six Sigma în cadrul unei organizații. Există mai multe niveluri de training Six Sigma, fiecare cu propriul său obiectiv și nivel de expertiză. 

Contact

TÜV Rheinland România S.R.L.
Sfânta Vineri
Nr. 29, Parter, Corp A, Sector 3
030203
Bucureşti

Lean Six Sigma prin Academia TÜV Rheinland România

Lean Six Sigma este o combinație a două metodologii, Lean și Six Sigma, care au ca scop îmbunătățirea eficienței proceselor, reducerea risipei și eliminarea defectelor. Cursurile noastre Lean Six Sigma combină principiile Lean Manufacturing și Six Sigma pentru a oferi o abordare cuprinzătoare a îmbunătățirii proceselor. Prin trainingurile Lean Six Sigma din portfoliul Academiei TÜV Rheinland România ajutăm personalul angajat al organizațiilor să obțină competențele și abilitățile necesare pentru identificarea și eliminarea risipei, și nu în ultimul rând să fie capabili să reducă variația și să îmbunătățească eficiența și calitatea. 

Cele 5 niveluri de cursuri Six Sigma și Lean Six Sigma pe care le oferim

Aducem în atenția dvs. cinci nivele dezvoltate, fiecare nivel cu propriul accent și nivel de expertiză pentru atât pentru cursurile Six Sigma cât și pentru trainingurile Lean Six Sigma:
 
 • Champion: nivelul de introducere în metodologie și ar trebui să fie accesibil întregii echipe de management.
 • Yellow Belt: este destinată, angajaților care vor lucra la proiecte Six Sigma sau Lean Six Sigma în calitate de membri ai echipei.
 • Green Belt: nivel destinat persoanelor care vor conduce proiecte Six Sigma sau  Lean Six Sigma în cadrul organizației lor.
 • Black Belt: acest nivel de formare se adresează persoanelor care vor conduce mai multe proiecte Six Sigma sau Lean Six Sigma în cadrul unei organizații.
 • Master Black Belt: nivel destinat persoanelor care vor conduce și îndruma alți practicieni Six Sigma sau Lean Six Sigma în cadrul unei organizații.
Doriți să aflați mai multe despre cursurile noastre Six Sigma și/sau Lean Six Sigma?
Cursuri six sigma TÜV RheinlandCursuri six sigma TÜV Rheinland

  Ce trebuie să știți despre Six Sigma și/sau Lean Six Sigma

 • Ce abordare este mai potrivită pentru o companie care dorește să reducă timpul de livrare a produselor - Six Sigma sau Lean Six Sigma?

  • Pentru o companie care dorește să reducă timpul de livrare a produselor, abordarea potrivită depinde de situația specifică a companiei și a proceselor sale. În general, ambele abordări Six Sigma și Lean Six Sigma pot fi utilizate cu succes pentru a îmbunătăți timpul de livrare a produselor. O analiză detaliată a proceselor și a problemelor specifice poate ajuta la determinarea abordării optime pentru a îmbunătăți timpul de livrare a produselor.
 • Care sunt cele mai importante factori care ar trebui să fie luați în considerare înainte de a decide să implementeze un program Six Sigma sau Lean Six Sigma într-o companie?

  • În general, implementarea unui program Six Sigma sau Lean Six Sigma este importantă și poate aduce beneficii semnificative unei companii, dar este important să se ia în considerare factorii cheie cum ar fi  Obiectivele companiei, Analiza proceselor, Resursele disponibile, Cultura organizațională și Evaluarea succesului, și să se planifice cu atenție implementarea pentru a maximiza șansele de succes.

Abonați-vă și beneficiați de avantajele oferite de newsletterul nostru!

Prin abonarea la newsletter-ul nostru, veți beneficia de cele mai recente știri, noutăți și oferte speciale din domeniul instruirilor!
Abonați-vă acum pentru a fi mereu la curent!

Cursurile noastre Six Sigma și Lean Six Sigma:

5 articole

 1. Six Sigma Yellow Belt

  Optimizări de procese
 2. Six Sigma Green Belt

  Optimizări de procese
 3. Lean Six Sigma Green Belt

  Optimizări de procese
 4. Lean Six Sigma Black Belt

  Optimizări de procese
 5. Lean Six Sigma Yellow Belt

  Optimizări de procese
pe pagină