Despre Academia TÜV RheinlandDespre Academia TÜV Rheinland

Academia TÜV Rheinland

Atât la nivel global, cât şi la nivel local: Vă îndrumăm pe calea succesului și a perfecționării

Fenomene precum Internet of Things sau Industry 4.0 nu se opresc la granițele unui stat. Dezvoltarea dinamică a societății informaționale are ca și consecință cerințe din ce în ce mai ridicate în materie de mobilitate și flexibilitate – cerințe de la oameni, cunoștințe, tehnologii și, desigur, și de la noi, cei care prestăm servicii în domeniul calificării tehnice. Acesta este motivul pentru care serviciile tehnice pe care le oferim sunt la fel de diversificate ca și competențele cerute în întreaga lume.

De asemenea, lucrăm metodic în moduri la fel de variate și inovatoare, ca şi aşteptările companiilor și persoanelor care colaborează cu noi -  îndrumător de top calificat.

Pentru a deschide noi orizonturi de afaceri și a oferi locuri de muncă pentru oamenii din întreaga lume, suntem reprezentați în 26 de țări. Din 150 de centre, îndrumăm profesioniștii individuali şi echipele către următoarea etapă de dezvoltare personală sau organizațională.

Folosim toate mijloacele necesare pentru a vă ajuta să vă atingeți obiectivele: utilizăm fie metode clasice de studiu, cum ar fi participarea la cursurile cu predare și aplicații practice, fie transfer de cunoștințe strategice, cum ar fi Gamificarea și Realitatea Augmentată sau HoloLens. Aveți astfel ocazia de a alege calea către succes care se potrivește cel mai bine organizației, culturii și angajaților dumneavoastră. Aveți și posibilitatea să alegeți dintre soluțiile standarde, servicii de training in-house sau concepte complexe personalizate de formare și dezvoltare a personalului, adaptate în funcție de obiectivele specifice ale companiei dvs.

De asemenea, datorită dovezilor de calificare independente și recunoscute internaţional obținute de la TÜV Rheinland și pentru că o afacere trebuie să aibă o imagine bună, puteți demonstra părților interesate (parteneri și clienți) că organizația și echipa dumneavoastră sunt pregătite pentru orice provocare. Cu Academia TÜV Rheinland ca partener de competență, vă îndreptaţi cu pași mai siguri spre viitor.

Contact

TÜV Rheinland România S.R.L.
Sfânta Vineri
Nr. 29, Parter, Corp A, Sector 3
030203
Bucureşti

Nu încetați niciodată să visați!

Soluțiile noastre de instruire sunt concepute de experți, specialiști din domeniu.  Parcurgeți povestea lui Paul Q. pentru a afla despre cum l-a ajutat TÜV Rheinland să își împlinească visul.

Referinte despre Academia TÜV RheinlandReferinte despre Academia TÜV Rheinland

„Încă din copilărie mi s-a părut fascinant să conectez circuite și să văd ce se întâmplă.  Dar ceea ce lipsea din studiile mele pentru a deveni inginer electronist pentru sisteme energetice, era aplicabilitatea practică.  Am găsit-o în formarea de specializare de la Academia TÜV Rheinland. Calificările și metodologia m-au entuziasmat atât de tare, încât am decis să devin trainer în cadrul Academiei TÜV Rheinland. Mi s-a oferit astfel ocazia să joc un rol activ într-o varietate de domenii care implică învățarea pe tot parcursul vieții și să contribui la dezvoltarea competențelor profesionale ale altor persoane. Este ceva fantastic!”

Paul Q., trainer și speaker motivaţional pentru o carieră în întreaga lume

Aflați mai multe despre portofoliul nostru

 • Formare profesionala de catre TÜV Rheinland
  Formare în sală la clasă, e-learning, realitate virtuală sau in-house? Definim strategia potrivită și adaptăm conținutul în funcție de competențele tehnice de care aveți nevoie.
 • Solutii de afaceri de catre TÜV Rheinland
  Oferim soluții de afaceri potrivite pentru dezvoltarea și consolidarea competențelor în toate domeniile tehnice, pentru a vă îmbunătăți/spori excelența operațională.
 • Solutii de invatare digitala de catre TÜV Rheinland
  Dezvoltăm atât soluții de instruire digitală standard cât și soluții de instruire digitală personalizată pe diferite subiecte.
 • Educatie si formare tehnica si profesionala de catre TÜV Rheinland
  Sprijinim guvernele, companiile și furnizorii de instruire în formarea personalului tehnic conform sistemului de învățământ dual conform cerințelr pieței muncii.
 • Certificarea personalului de catre TÜV Rheinland
  Cu certificarea de personal - puteți verifica competențele. Aflați mai multe despre modul în care certificarea personalului vă poate ajuta în a avea succes atât ca și companie cât și ca persoană individuală.

Referințe

Doriți să  aflați de ce suntem furnizorul de soluții de training potrivit pentru  dvs.?  Accesați referințele noastre și convingeți-vă!