Cursuri supply chain management TÜV RheinlandCursuri supply chain management TÜV Rheinland

Cursuri Supply Chain Management

Managementul lanțului de aprovizionare (Supply Chain Management - SCM)

Managementul lanțului de aprovizionare reprezintă gestionarea fluxului de bunuri, servicii și informații de la furnizorii de materii prime la clienții finali.  Acesta implică coordonarea și optimizarea activităților precum aprovizionarea, achizițiile, producția, transportul, depozitarea și distribuția, cu scopul de a obține cea mai eficientă și eficace utilizare a resurselor pentru a satisface cererea clienților. 

Pentru o bună funcționare a tuturor proceselor și activitățlor din Supply Chain Management, părțile implicate trebuie să dobândească cunoștințe aprofundate pentru a le putea gestiona.

Astfel, prin cursurile de Supply Chain Management ale Academiei TÜV Rheinland România veți avea posibilitatea de a accesa informații cuprinzătoare asupra modului în care companiile planifică și gestionează procesul de aprovizionare, precum și cum acest proces se integrează în operațiunile generale ale unei companii.

Contact

TÜV Rheinland România S.R.L.
Sfânta Vineri
Nr. 29, Parter, Corp A, Sector 3
030203
Bucureşti

Cursurile Supply Chain Management ale Academiei TÜV Rheinland România

Cursurile de Supply Chain Management au fost concepute și împărțite în cinci module de instruire care acoperă diverse aspecte ale managementului lanțului de aprovizionare, inclusiv planificarea, achiziționarea, producția, depozitarea și transportul mărfurilor. Puteți alege din cursurile de Supply Chain Management, modul:
 
Toate modulele pot fi livrate sub formă de cursuri on-line Supply Chain Management sau în sală de clasă sau chiar personalizate pentru livrare in-house. În funcție de nivelul de experiență și de interesul personal, puteți alege cursurile noastre de Supply Chain Management atât pentru începători, intermediați cât și pentru avansați, customizăm în funcție nevoile dvs.

  Ce trebuie să știți despre Supply Chain Management?

 • Care sunt tendințele actuale în ceea ce privește Supply Chain Management și cum se schimbă această funcție într-un mediu de afaceri din ce în ce mai globalizat și mai complex?

  • Supply Chain Management (SCM) este o funcție care se schimbă rapid și este influențată de diferite tendințe actuale, inclusiv: Digitalizarea, Globalizarea, Responsabilitatea socială și Personalizarea. În general, SCM trebuie să fie capabil să răspundă acestor tendințe prin adoptarea de strategii flexibile, prin utilizarea tehnologiilor digitale și prin îmbunătățirea colaborării cu partenerii din lanțul de aprovizionare. SCM trebuie să fie capabil să se adapteze rapid la schimbările de mediu și să își îmbunătățească continuu eficiența și performanța.
 • Cum pot fi abordate problemele de sustenabilitate și responsabilitate socială în SCM?

  • Abordarea problemelor de sustenabilitate și responsabilitate socială în SCM este o provocare importantă pentru organizații. Acestea pot fi abordate prin: Îmbunătățirea transparenței, Evaluarea impactului, Adopatarea unor practici mai sustenabile, Dezvoltarea relațiilor cu furnizorii sustenabili și Responsabilitatea socială a organizației. În general, abordarea problemelor de sustenabilitate și responsabilitate socială în SCM necesită o abordare holistica și colaborarea între diferite părți interesate în lanțul de aprovizionare.
 • Cum poate un curs de Supply Chain Management ajuta în dezvoltarea carierei în domeniu?

  • Un curs de Supply Chain Management poate ajuta la dezvoltarea carierei în acest domeniu în mai multe moduri:
  1. Cunoașterea în profunzime a conceptelor și practicilor de SCM
  2. Înțelegerea tehnologiilor și instrumentelor moderne de SCM
  3. Dezvoltarea abilităților de comunicare și management al echipei
  4. Oportunități de networking și angajare

Abonați-vă și beneficiați de avantajele oferite de newsletterul nostru!

Prin abonarea la newsletter-ul nostru, veți beneficia de cele mai recente știri, noutăți și oferte speciale din domeniul instruirilor!
Abonați-vă acum pentru a fi mereu la curent!

Cursurile noastre pentru Supply Chain Management:

5 articole

 1. Supply Chain Management – Inițiere

  Modul Inițiere
 2. Supply Chain Management - Material Planning

  „Planificarea este aducerea viitorului în prezent, astfel încât poţi acţiona asupra sa, acum.” – Alan Lakein
 3. Supply Chain Management - Planificarea Producției

  Planificarea producţiei reprezintă planificarea continuităţii afacerii.
 4. Supply Chain Management - Depozitare

  Depozitul - locul de păstrare al bunurilor, sau altfel - organizația care întreprinde operații cu mărfuri în depozitare.
 5. Supply Chain Management - Transport

  Supply Chain Management – Modul Transport
pe pagină