Intrebari frecvente pentru certificarea personalului de catre PersCert TÜVIntrebari frecvente pentru certificarea personalului de catre PersCert TÜV

Întrebări frecvente

  Întrebări frecvente

 • Când voi primi certificatul PersCert TÜV?

  De regulă, certificatul PersCert TÜV este trimis partenerului de cooperare sau persoanei certificate în termen de trei săptămâni de la data examinării.
 • Pot folosi marca de certificare din certificatul meu fără a prezenta certificatul?

  Nu, certificatul poate fi folosit doar ca întreg, și nu sunteți autorizat să folosiți alte logo-uri sau mărci comerciale ale TÜV Rheinland legat de certificarea dumneavoastră. Puteți solicita o marcă de certificare care să confirme că ați finalizat cu succes examenul, contactând echipa PersCert TÜV din țara locală.
 • Pot folosi surse de inspirație când susțin examenul PersCert TÜV?

  Depinde de programul de certificare. Utilizarea resurselor ajutătoare este reglementată de procedura de examinare. Adresați-vă furnizorului dumneavoastră de formare sau supraveghetorului PersCert TÜV pentru mai multe informații.
 • Este posibil să dai examenul fără să participi la curs în prealabil?

  Puteți susține un examen fără pregătire prealabilă, dacă participarea la cursul de formare nu este o condiție obligatorie pentru admiterea la examen și participarea la formare nu este necesară din partea candidatului. Consultați regulamentul de examinare de la caz la caz.
 • Ce cursuri de formare și perfecționare sunt potrivite pentru recertificarea mea și unde pot participa la aceste cursuri?

  Instruirea poate fi oferită de un anumit furnizor sau de orice furnizor, în funcție de programul de certificare. Instruirea trebuie finalizată în domeniul certificat și în perioada de valabilitate a certificatului. Dacă regulamentul examenului nu prevede un anumit furnizor de instruire, puteți alege să participați la cursuri de la orice furnizor.
 • Certificatul meu nu mai este valabil. Pot să solicit recertificarea?

  Recertificarea poate fi solicitată, în scris, de către deținătorul certificatului la PersCert TÜV în termen de cel mult 3 luni de la expirarea certificatului actual.
 • Care este termenul limită pentru depunerea unei cereri de evaluare în vederea examinării și certificării experților la PersCert TÜV?

  Termenul limită pentru depunerea cererilor de evaluare este reglementat în regulamentul de examinare. Termenul limită va fi, de asemenea, convenit în momentul confirmării evaluării dumneavoastră. Evaluările pot fi trimise la PersCert TÜV pe suport de hârtie sau ca fișier pdf sau încărcate pe TÜV Rheinland Certification Hub. Pentru detalii vă rugăm să ne contactați.
 • Cum pot să mă asigur că o persoană este certificată?

  Vă rugăm să ne contactați prin intermediul formularului nostru de contact. Vă vom informa în cel mai scurt timp posibil.
 • Care sunt condițiile de admitere la examen?

  Cerințele de admitere sunt definite în regulamentele de examinare relevante.

Contact

TÜV Rheinland România S.R.L.
Sfânta Vineri
Nr. 29, Parter, Corp A, Sector 3
030203
Bucureşti

Aflați mai multe despre ofertele noastre PersCert