Locatiile globale ale Academia TÜV RheinlandLocatiile globale ale Academia TÜV Rheinland

Locațiile Academiei TÜV Rheinland

Academia TÜV Rheinland este furnizorul de soluții potrivite pentru dezvoltarea și menținerea competențelor în toate domeniile tehnice, competențe cu ajutorul cărora companiile din sectorul privat și cel public își pot îmbunătăți atât excelența operațională cât și capacitatea de a face față cerințelor viitoare în managementul calității, managementul mediului, sănătății și siguranței ocupaționale, securitatea IT și protecția datelor. Portofoliul nostru include și subiecte de viitor, cum ar fi Smart Factory și Future Mobility.

Deoarece aplicațiile, serviciile și dispozitivele asociate acestor domenii tehnice avansează rapid, puteți opta pentru dezvoltarea competențelor dvs. prin instruiri oferite în diverse formate:  seminarii, traininguri, instruiri sau cursuri care sunt susținute de către lectori, traineri sau experți care urmăresc această dezvoltare dinamică în lumea reală. Cusurile și instruirile noastre pot fi organizate în regim deschis sau in-house, online sau on-site, în funcție de solicitările dvs.

Atenția noastră este întotdeauna focusată pe persoana instruită, prin urmare suntem pregătiți pentru cele mai variate niveluri de expertiză. Indiferent dacă nivelul este de inducție, mediu, avansat sau expert, aducem la nivelul dorit atât personalul tehnic cât și cel de management - în colaborare cu managerii de resurse umane în ceea ce privește programele de dezvoltare a resurselor umane.

Actualizați-vă cunoștințele și descoperiți cele mai bune practici în domeniul inovațiilor tehnologice, transformându-le în avantajul dvs. competitiv.

Contact

TÜV Rheinland România S.R.L.
Sfânta Vineri
Nr. 29, Parter, Corp A, Sector 3
030203
Bucureşti

Suntem prezenți în următoarele locații

Locatiile Academia TÜV RheinlandLocatiile Academia TÜV Rheinland