Educatie si formare tehnica si profesionala de catre TÜV RheinlandEducatie si formare tehnica si profesionala de catre TÜV Rheinland

Educație și formare profesională tehnică

Serviciile noastre: Calificarea oamenilor, consolidarea economiei, crearea de perspective pentru cei interesați

O educație tehnică solidă este cheia unei dezvoltări economice durabile. Natura și profunzimea calificării joacă un rol decisiv în determinarea succesului de a intra pe piața muncii și de a-și câștiga existența. Îmbunătățirea formării profesionale este, în același timp, un factor decisiv pentru a determina dacă o companie, o regiune sau societatea în ansamblu poate menține deschisă calea spre viitor.

Prin educația și formarea profesională tehnică se pun bazele pentru atingerea acestui obiectiv. Datorită experienței și expertizei noastre vaste în implementare, sprijinim guvernele și întreprinderile private în numeroase locații din întreaga lume.

Contact

TÜV Rheinland România S.R.L.
Sfânta Vineri
Nr. 29, Parter, Corp A, Sector 3
030203
Bucureşti

Serviciile noastre de dezvoltare a angajaților în educația și formarea profesională tehnică:

"De mai bine de 40 de ani, TÜV Rheinland oferă instruiri și formare pentru dezvoltarea carierei. Acest lucru este în mod firesc în conformitate cu sistemul dual de formare profesională și educațională din Germania; nu doar pentru că este prevăzut de legea germană, ci și pentru că suntem convinși că teoria și practica trebuie să meargă mână în mână pentru dezvoltarea carierelor tehnice cât și celor profesionale. Rezultatele vorbesc de la sine: ucenicii obțin rezultate de formare de top și rate excepționale de reținere pentru primul lor rol – adesea în întreaga lume. Prin urmare, am oferit multor tineri începutul perfect pentru o viață independentă."
Markus Dohm
Vicepreședinte executiv TÜV Rheinland Academia & Life Care

Avantajele educației și formării profesionale tehnice

Investiția în învățământul tehnic și profesională aduc cele mai mari beneficii în diverse moduri:

 • Asigurarea mijloacelor de trai: Tinerii bine pregătiți găsesc mai multe oportunități de angajare, indiferent unde se află.
 • Stimularea creșterii economice: Companiile pot avea acces la personal calificat pentru a stimula producția și a oferi servicii îmbunătățite.
 • Reducerea costurilor: Experiența arată că angajarea de personal local calificat este mult mai rentabilă decât recrutarea internațională.
 • Asigurarea viitorului: Prin formarea tinerilor și prin promovarea dezvoltării profesionale continue, companiile și instituțiile își pot proteja poziția pe piață, pot angaja personal calificat și pot încuraja talentele.

Academia TÜV Rheinland: Furnizăm sectorului public și privat servicii și soluții pentru a-i ajuta să ofere educație tehnică și profesională atractivă și de top.

Provocări pentru companii și instituții

Companiile globale oferă aceleași produse în mai multe locații din întreaga lume, ceea ce înseamnă că cerințele pentru personalul tehnic în ceea ce privește implementarea și întreținerea acestor produse sunt aceleași în întreaga lume. Din punct de vedere local, deși profilurile de calificare pot părea aceleași, cerințele de competențe diferă. Nivelurile de competențe trebuie adaptate la cerințele reale și aliniate la nivelul întregii organizații. Cum se poate realiza acest lucru într-un mod viabil din punct de vedere economic și măsurabil?

În multe țări, profesiile sunt predate în centre de formare academice, ceea ce înseamnă că aplicarea practică poate lipsi. În același timp, formatorii indică frecvent o interacțiune insuficientă cu industria. Conținutul formării poate deveni învechit; noile tehnologii nu reușesc să intre în programul de învățământ. Acestea sunt contexte tipice pentru care noi dezvoltăm soluții adecvate.

Stabilirea și consolidarea competenței tehnice

Suntem conștienți de aceste provocări. Oferim soluții care sprijină companiile, guvernele, precum și persoanele fizice prin stabilirea și consolidarea competențelor tehnice.

"Avantajul competitiv al unei țări este alimentat de capacitatea de a pregăti tânăra generație pentru angajare."
Markus Dohm
Vicepreședinte executiv TÜV Rheinland Academia & Life Care

Avantaje pentru companii și instituții

Prin consultanță, instruire și asigurarea calității:

 • Susținem industria prin furnizarea de personal calificat cu expertiză și formare garantată, bazată pe nevoile regiunii respective.
 • Sporim competența tehnică practică a organizațiilor.
 • Consolidăm atractivitatea locației de afaceri și a unor regiuni întregi prin formare profesională și formare continuă orientată și practică, bazată pe nevoile sectorului respectiv.
 • Protejăm capacitatea de angajare a persoanelor prin consolidarea competențelor tehnice individuale în teorie și practică.
 • Oferim un mediu profesional în care învățarea este (din nou) distractivă.

Portofoliul nostru oferă o mare varietate de subiecte și metode. Acoperim întregul lanț de aprovizionare cu învățare care implică cariere tehnice: de la consultanță în ceea ce privește înființarea și echiparea centrelor de formare, modernizarea programelor de studii, operațiunile centrelor de formare, transferul de cunoștințe tehnice sub formă de formare față în față și învățare digitală - până la evaluarea și certificarea competențelor și cunoștințelor dobândite.

Educația și formarea profesională tehnică "Made in Germany"

Fiind unul dintre liderii mondiali în materie de formare profesională tehnică cu rădăcini germane, suntem dedicați valorii sistemului de învățământ dual. De zeci de ani, operăm cu succes modelul de formare profesională duală "Made in Germany", cu implementarea de programe tehnico- profesionale pentru industrie și ocuparea durabilă a forței de muncă.

Prin îmbunătățirea calificării teoretice și practice a profesioniștilor din domeniul tehnic, consolidăm o cultură modernă a cunoașterii care conduce la viitoare oportunități structurale pentru companii, regiuni și societăți.
Profitați de punctele noastre forte: competență tehnică superioară, experiență locală vastă, soluții personalizate, apropierea de industrie și o rețea internațională puternică.

Când aveți nevoie de noi?

Brosura TVET a TÜV Rheinland

Broșura educației și formării profesionale tehnice

Aflați mai multe despre educația și formarea profesională tehnică din broșura noastră.

PDF, 5 pagini, 1,13 MB

Descărcați

Accesați oferta noastră pentru educație și formare profesională tehnică

 • Planificarea face parte din succes. Împreună cu dumneavoastră, stabilim direcția către un viitor de succes: de la proiectarea centrelor de formare la definirea programelor de studii și elaborarea materialelor de formare.

 • Asistăm la implementarea practică a programelor de formare sau la funcționarea zilnică a centrelor de formare. Utilizați soluțiile noastre de educație și formare profesională tehnică, testate on-site din întreaga lume atât pentru nevoi guvernamentale cât și pentru nevoi corporative.

 • Deoarece calitatea este baza încrederii, am implementat proceduri pentru a putea masura calitatea în formare prin intermediul certificărilor PersCert și indicelui de maturitate a calității a educației și formării profesionale tehnice. Puneți-ne la încercare.

 • Obiectivele clienților noștri variază foarte mult: consolidarea afacerilor, reducerea șomajului sau reducerea deficitului de personal calificat de pe piața locală a muncii. Acestea sunt doar câteva dintre provocările în care ne ajutăm clienții să facă față. Aflați mai multe despre modul în care Academia TÜV Rheinland vă poate sprijini cu soluții de educație și formare profesională tehnică.

Infografic privind formarea profesionala al Academia TÜV RheinlandInfografic privind formarea profesionala al Academia TÜV Rheinland

Referințe educație și formare profesională tehnică

Referinte in domeniul invatamantului si formarii tehnice si profesionale de catre Academia TÜV Rheinland
Obiectivele clienților noștri sunt foarte variate: Consolidarea afacerilor, reducerea șomajului sau reducerea deficitului de personal calificat pe piața locală a muncii. Acestea sunt doar câteva dintre provocările pentru care oferim suport și ajutor. Afla