Solutii de afaceri de catre TÜV RheinlandSolutii de afaceri de catre TÜV Rheinland

Soluții de afaceri

Soluțiile noastre de afaceri: vă ajutăm să fiţi în formă pentru Working World 4.0

Ca urmare a transformării digitale și a progreselor tehnologice dinamice, companiile și instituțiile trebuie să răspundă mult mai serios la întrebări precum: sunt echipele noastre la zi? au abilitățile necesare pentru a face față provocărilor viitoare? deținem pe plan intern toate abilitățile necesare pentru a ne atinge obiectivele?

Academia TÜV Rheinland este furnizorul de soluții potrivite pentru formarea și menținerea competențelor în toate domeniile tehnice care sporesc excelența operațională a organizațiilor și a persoanelor, precum și capacitatea lor de a face față cerințelor viitoare. Datorită legăturii noastre strânse cu domeniile din industrie, cunoaștem evoluțiile tehnice, precum și nevoile de personal-cheie.

Toate soluțiile noastre de afaceri TVET (Învăţământ Profesional şi Tehnic) și formare digitală sunt adaptate exact nevoilor companiilor private și sectorului public. Managerii de divizii și de personal, angajații și personalul de conducere, precum și furnizorii de formare și guvernele beneficiază de expertiza noastră intersectorială extinsă și de mulți ani de experiență câștigată în cadrul proiectelor. Experții noștri şi-au dobândit experienţa din lumea reală și țin mereu pasul cu ritmul tehnologic. Având locații în întreaga lume, suntem alături de dvs. oriunde v-ați afla.

Contact

TÜV Rheinland România S.R.L.
Sfânta Vineri
Nr. 29, Parter, Corp A, Sector 3
030203
Bucureşti

Prezentarea soluțiilor noastre de afaceri

Formare avansată într-o nouă dimensiune: dezvoltăm soluții intersectoriale standard pentru utilizare imediată sau soluții de învățare individualizate pentru subiecte specifice. Soluții de instruire digitală interactive, inovatoare și eficiente, și usor de echivalat oriunde în lume.

Solutii de invatare digitala de catre TÜV RheinlandSolutii de invatare digitala de catre TÜV Rheinland
Educatie si formare tehnica si profesionala de catre TÜV RheinlandEducatie si formare tehnica si profesionala de catre TÜV Rheinland

Sprijinim guvernele, companiile și furnizorii de formare profesională în instruirea personalului tehnic în conformitate cu sistemul educațional dual german pentru piața muncii specifică. Educația și formarea profesională tehnică - dezvoltarea învăţământului profesional şi tehnic “Produs în Germania”.

Prin intermediul instruirilor noastre in-house putem implementa concepte de instruire individuale adaptate nevoilor dumneavoastrăcu livrare la sediul dumneavoastră. Contactați-ne pentru a idenifica cerințele dvs. de instruire in-house.

Instruire la domiciliu de catre Academia TÜV RheinlandInstruire la domiciliu de catre Academia TÜV Rheinland