Referinte in domeniul invatamantului si formarii tehnice si profesionale de catre Academia TÜV RheinlandReferinte in domeniul invatamantului si formarii tehnice si profesionale de catre Academia TÜV Rheinland

Referințe pentru educație și formare profesională tehnică

De ce este TÜV Rheinland Academia este partenerul potrivit pentru formare profesională?

Academia TÜV Rheinland este unul dintre principalii furnizori de dezvoltare a competențelor tehnice și de servicii de proiectare, suport pentru consultanță și implementarea serviciilor de educație și formare profesională în domeniul tehnic (educație și formare profesională tehnică) în întreaga lume. Eliminăm decalajul tehnic existent între școlile de stat/cursurile universitare și cerințele profesionale ale industriei. Pentru clienții din întreaga lume, inclusiv guverne, instituții de învățământ și companii, ne asigurăm că formarea profesională respectă standardele de calitate germane și că îndeplinește cerințele profesionale ale industriilor locale.

Contact

TÜV Rheinland România S.R.L.
Sfânta Vineri
Nr. 29, Parter, Corp A, Sector 3
030203
Bucureşti

Referințele noastre pentru educație și formare profesională tehnică

Instituțiile de învățământ, organizațiile și guvernele din întreaga lume au încredere în gama noastră de servicii pentru educație și formare profesională tehnică. Aflați cum soluțiile noastre de formare profesională au adus un avantaj competitiv clienților noștri.

Sistemul de formare profesională din Arabia Saudită trece printr-un proces de modernizare în întreaga țară, deoarece nevoia de specialiști calificați este în creștere. Academia TÜV Rheinland a fost selectată pentru a conduce un institut de formare tehnică pentru instruirea tinerilor absolvenți de liceu din Arabia Saudită pentru o carieră în industria de petrol și gaze.

Populația este în creștere într-un mod foarte dinamic, inclusiv în Rajasthan, cel mai mare stat federal din India. Vârsta medie a populației este mică, anume, foarte tânără, ceea ce ridică probleme în calea furnizării infrastructurilor de formare necesare. Ce anume este planificat și de ce sarcini va fi responsabilă Academia TÜV Rheinland?

Pentru a ajuta la transformarea Industry 4.0 din teorie în practică, Academia TÜV Rheinland a susținut Școala profesională nr. 3 din Shenzen în modernizarea programei și formarea lectorilor în consecință.

Academia TÜV Rheinland contribuie la implementarea pilot a unui concept de formare profesională pentru instruire în domeniul tehnic în Tunisia. Proiectul se bazează pe o colaborare foarte strânsă cu asociațiile de afaceri locale.

Obiectivul principal al Ministerului Federal al Educației și Cercetării este de a încuraja companiile germane să se stabilească în Kazahstan. Acest lucru poate fi realizat prin dezvoltarea de programe de formare bazate pe modelul german și aplicabile logisticii, mecatronicii și energiei regenerabile din Kazahstan. Experții din cadrul Academiei TÜV Rheinland au oferit consiliere cu privire la acest proiect și ajută la implementarea sa.

Marocul are o populație tânără, dar, în ciuda acestui fapt, companiile caută cu disperare angajați calificați. Pentru a promova creșterea economică și stabilitatea, în același timp luptând împotriva șomajului și sărăciei, este importantă pregătirea mai adecvată a tinerilor. Academia TÜV Rheinland dezvoltă programe de formare specifice sectorului, care deschid mai multe oportunități pe piața forței de muncă pentru absolvenți.

Nu încetați să visați - pregătiți-vă cariera pentru următorul nivel!

Soluțiile noastre în domeniul educației și formării profesionale tehnice sunt concepute de experți, specialiști din domeniu. Parcurgeți povestea lui Mohammed M. pentru a afla despre cum l-a ajutat TÜV Rheinland să își împlinească visul

Referinte in domeniul invatamantului si formarii tehnice si profesionale de catre Academia TÜV RheinlandReferinte in domeniul invatamantului si formarii tehnice si profesionale de catre Academia TÜV Rheinland

„Automobilele m-au fascinat de când eram mic și visul meu a fost întotdeauna de a lucra în domeniul producției de vehicule. M-am născut într-o familie din India nu foarte înstărită și acest vis părea irealizabil, dar destinul mi-a surâs. Am aflat de un program de instruire finanțat în cadrul Academiei TÜV Rheinland, unde am putut să-mi încep pregătirea profesională în calitate de specialist în mecatronică. Cursurile nu erau niciodată plictisitoare și au pus întotdeauna accent pe activitatea practică. Am exersat pe cele mai noi echipamente tehnice, ceea ce înseamnă că știam ce făceam la primul meu loc de muncă, încă din prima zi, așadar nu a fost nevoie de o perioadă îndelungată de inducție. Fără acest curs de instruire aprofundat, orientat industrial, cu siguranță nu aș lucra astăzi pentru unul dintre cei mai mari producători de automobile.”

Mohammed M., specialist în mecatronică

Accesați serviciile noastre de educație și formare profesională tehnică

  • Planificarea face parte din succes. Împreună cu dumneavoastră, stabilim direcția către un viitor de succes: de la proiectarea centrelor de formare la definirea programelor de studii și elaborarea materialelor de formare.

  • Asistăm la implementarea practică a programelor de formare sau la funcționarea zilnică a centrelor de formare. Utilizați soluțiile noastre de educație și formare profesională tehnică, testate on-site din întreaga lume atât pentru nevoi guvernamentale cât și pentru nevoi corporative.

  • Deoarece calitatea este baza încrederii, am implementat proceduri pentru a putea masura calitatea în formare prin intermediul certificărilor PersCert și indicelui de maturitate a calității a educației și formării profesionale tehnice. Puneți-ne la încercare.

  • Obiectivele clienților noștri variază foarte mult: consolidarea afacerilor, reducerea șomajului sau reducerea deficitului de personal calificat de pe piața locală a muncii. Acestea sunt doar câteva dintre provocările în care ne ajutăm clienții să facă față. Aflați mai multe despre modul în care Academia TÜV Rheinland vă poate sprijini cu soluții de educație și formare profesională tehnică.