Referinte de solutii de invatare digitala de catre Academia TÜV RheinlandReferinte de solutii de invatare digitala de catre Academia TÜV Rheinland

Referințe privind instruirea digitală

De ce este TÜV Rheinland Academy partenerul potrivit pentru soluții de instruire digitală?

În calitate de partener competent în domeniul tehnic, TÜV Rheinland combină expertiza didactică și tehnică pentru a oferi corporațiilor și persoanelor fizice autorizate o formare complementară continuă, adecvată lumii profesionale de mâine.

Sistemele de management al formării digitale pentru dezvoltarea personalizată a competențelor garantează o experiență de utilizare modernă și simplă, acces rapid la funcțiile de management și o evidență clară a tuturor progreselor de formare pentru fiecare utilizator – cu scalabilitate ușoară la standardele internaționale.

În plus, soluțiile de formare digitală reflectă comportamentul curent al utilizatorilor, prin faptul că sunt flexibile, intuitive și independente din punct de vedere geografic. Un alt punct forte al soluțiilor de formare digitală constă în interactivitate, anume, domeniul schimbului social și, în funcție de format, în imersiune, chiar în mod literal, imersia utilizatorului în realitatea virtuală. Toate aceste aspecte cresc eficacitatea formării într-un mod observabil.

Contact

TÜV Rheinland România S.R.L.
Sfânta Vineri
Nr. 29, Parter, Corp A, Sector 3
030203
Bucureşti

Referințele noastre de instruire digitală

Companiile beneficiază de ofertele noastre de formare digitală, formatul și conținutul acestora putând fi adaptate nevoilor exacte ale grupului țintă și care facilitează formarea complementară într-o dimensiune complet nouă. Iată câteva exemple ale modului în care soluțiile noastre digitale de formare pot fi utilizate de către clienții noștri din întreaga lume pentru a oferi cu succes formare complementară:

Angajații de la RWE Power AG pot exersa pe un excavator pe roți oriunde și oricând – fără echipamente grele. Acest lucru este posibil datorită cabinei digitale, dezvoltată de Academia TÜV Rheinland, în cadrul setului cu cască RV.

BPM&O oferă cunoștințe despre managementul proceselor și dezvoltarea organizațională. În cadrul seminariior online bazate pe videoclipuri, create împreună cu TÜV Rheinland, aceștia și-au prezentat serviciile într-un mod profesionist unui potențial client.

Pentru a facilita înțelegerea pieței muncii din Germania, Academia TÜV Rheinland a realizat o călătorie virtuală de descoperire în viața profesională de zi cu zi și în formarea profesională. Grupul țintă al Institutului Goethe sunt resortisanții țărilor terțe recent emigrați

Într-o lume a formării bazate pe joc, programată special de Academia TÜV Rheinland pentru Beiersdorf AG, angajații pot dobândi cunoștințele tehnice de care au nevoie într-o manieră auto-determinantă. În cadrul întâlnirilor consultative cu clienții virtuali, vă puteți construi și consolida cunoștințele.

Pentru creșterea gradului de conștientizare privind temele de securitate a informațiilor și protecția datelor, CLAAS s-a bazat pe soluțiile de e-learning și pe sistemul de management al formării de la Academia TÜV Rheinland pentru a furniza cunoștințele necesare.

Nu încetați să visați - pregătiți-vă cariera pentru următorul nivel!

Soluțiile noastre de instruire sunt concepute de experți, specialiști din domeniu. Parcurgeți povestea lui Jane P. pentru a afla despre cum a ajutat-o TÜV Rheinland să își împlinească visul.

Referinte de solutii de invatare digitala de catre Academia TÜV RheinlandReferinte de solutii de invatare digitala de catre Academia TÜV Rheinland
„Totul a început cu primul meu gameboy. Mai târziu am descoperit consolele de jocuri și calculatorul. Așadar, cred că am avut dintotdeauna o orientare digitală. Acest lucru a devenit evident și în ceea ce privește preferințele mele de formare. Vreau să învăț oricând și oriunde îmi convine – în mod ideal, online. Cursurile live online de instruire pe tema protecției datelor furnizate de Academia TÜV Rheinland au fost absolut perfecte pentru mine.
Când a apărut apoi necesitatea în departamentul meu de a instrui echipa în materie de securitate cibernetică, am reușit să abordăm acest lucru digital. Academia TÜV Rheinland ne-a sfătuit cu privire la alegerea unei forme adecvate de formare, apoi a livrat un format care ne-a îndeplinit cerințele. Chiar și colegii din alte locații au fost impresionați de rezultatul și de succesul experienței de formare.”

Jane P., Responsabil pentru conformitate